,, ,

Bursa'da geniş çaplı operasyon: 44 kişi gözaltına alındı

Asayiş 25.08.2023 - 11:01, Güncelleme: 25.08.2023 - 11:01 6831+ kez okundu.
 

Bursa'da geniş çaplı operasyon: 44 kişi gözaltına alındı

Bursa’da şafak operasyonu: 44 kişi gözaltına alındı. Firari hükümlü ve aranan şüphelilerin yakalanması için 300 polis seferber edildi.
Bursa 'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan ya da çeşitli suçlardan aranan 44 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri haklarında arama kararı bulunan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Kentte önceden belirlenen 50 adrese yaklaşık 300 polisin katılımıyla şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 32 firari hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 12 şüpheli yakalandı. İşlemleri tamamlanan 32 hükümlü cezaevi yetkililerine teslim edildi. Gözaltına alınan 12 zanlı ise adliyeye çıkarıldı.
Bursa’da şafak operasyonu: 44 kişi gözaltına alındı. Firari hükümlü ve aranan şüphelilerin yakalanması için 300 polis seferber edildi.

Bursa 'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan ya da çeşitli suçlardan aranan 44 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri haklarında arama kararı bulunan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kentte önceden belirlenen 50 adrese yaklaşık 300 polisin katılımıyla şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 32 firari hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 12 şüpheli yakalandı.

İşlemleri tamamlanan 32 hükümlü cezaevi yetkililerine teslim edildi. Gözaltına alınan 12 zanlı ise adliyeye çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.