,, ,

Bursa Üreten Kadınlar Buluşması’nda Dünya Kadınlar Birliği Derneği’ne yoğun ilgi

Gündem 21.12.2023 - 12:29, Güncelleme: 21.12.2023 - 12:29 3065+ kez okundu.
 

Bursa Üreten Kadınlar Buluşması’nda Dünya Kadınlar Birliği Derneği’ne yoğun ilgi

Bursa Üreten Kadınlar Buluşması, TBMM eski Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katılımıyla açıldı
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa Üreten Kadınlar Buluşması, TBMM eski Başkanı Mustafa Şentop AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ’ın katılımıyla açıldı. Açılışta protokol üyelerine hediye takdim edildi. Başkan Aktaş ve beraberindekiler, üretici kadınların stantlarını tek tek gezerek, ürünleri hakkında bilgi aldı. Üç gün süren olan buluşmada, iş hayatında başarılı olmuş kadınların deneyimlerini paylaştığı söyleşiler, konserler, DJ performansı ve Alişan konseri gibi etkinlikler yer alacak. Bursa’da faaliyet gösteren kooperatif ve derneklerin de katıldığı buluşmada, 8 Mart Kadınlar Günü’nde kurulan ve merkezi Ankara’da bulunan Dünya Kadınlar Birliği Derneği ’nin Bursa Şubesi stantı büyük ilgi gördü. Her ilde ve yurtdışında hızlı bir şekilde şubeler açan dernek, kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel haklarını savunuyor. Derneğin Bursa Şubesi Başkanı Emine Yılmaz ve Yardımcısı Yasemin Tiryaki Acar , stantı ziyaret edenlere projelerini ve gelecekle ilgili planlarını anlattılar. Ayrıca, derneğe katılmak isteyenlere de rozet taktılar. Bursa Üreten Kadınlar Buluşması, 23 Aralık Perşembe gününe kadar devam edecek. Buluşmaya tüm Bursalı kadınlar davetli.    
Bursa Üreten Kadınlar Buluşması, TBMM eski Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katılımıyla açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa Üreten Kadınlar Buluşması, TBMM eski Başkanı Mustafa Şentop AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ’ın katılımıyla açıldı. Açılışta protokol üyelerine hediye takdim edildi. Başkan Aktaş ve beraberindekiler, üretici kadınların stantlarını tek tek gezerek, ürünleri hakkında bilgi aldı.

Üç gün süren olan buluşmada, iş hayatında başarılı olmuş kadınların deneyimlerini paylaştığı söyleşiler, konserler, DJ performansı ve Alişan konseri gibi etkinlikler yer alacak. Bursa’da faaliyet gösteren kooperatif ve derneklerin de katıldığı buluşmada, 8 Mart Kadınlar Günü’nde kurulan ve merkezi Ankara’da bulunan Dünya Kadınlar Birliği Derneği ’nin Bursa Şubesi stantı büyük ilgi gördü. Her ilde ve yurtdışında hızlı bir şekilde şubeler açan dernek, kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel haklarını savunuyor. Derneğin Bursa Şubesi Başkanı Emine Yılmaz ve Yardımcısı Yasemin Tiryaki Acar , stantı ziyaret edenlere projelerini ve gelecekle ilgili planlarını anlattılar. Ayrıca, derneğe katılmak isteyenlere de rozet taktılar.

Bursa Üreten Kadınlar Buluşması, 23 Aralık Perşembe gününe kadar devam edecek. Buluşmaya tüm Bursalı kadınlar davetli.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.