,, ,

Bursa Bülbülü İçin Geri Sayım

Tv-Dünyası 03.01.2023 - 15:09, Güncelleme: 03.01.2023 - 15:09 5928+ kez okundu.
 

Bursa Bülbülü İçin Geri Sayım

Bursa Bülbülü İçin Geri Sayım
Yönetmenliğini Hakan Algül ’ün yaptığı, senaristliğini Ata Demirer ’in yaptığı Bursa Bülbülü , 13 Ocak’ta Disney Plus ’ta yayınlanacak. Bursa’da doğup büyüyen Ata Demirer , bu film ile kendi hayatını anlatacak. BKM Film’den çıkacak olan filmde, Cengiz’in kaset çıkarma sürecinde yaşadıkları anlatılacak. Cengiz Sezen karakteri ile ekranlara dönen Demirer, bu filmiyle izleyicileri 80’lere götürecek. Ata Demirer , senaristliğini yaptığı filmde başrolde yer alacak. Demirer’e, Cem Gelinoğlu , Özge Özacar , Tarık Pabuççuoğlu , Melek Baykal gibi isimler eşlik edecek. Çekimleri 2022 yılında tamamlanan Bursa Bülbülü, 13 Ocak’ta Disney Plus’ta yayınlanacak.
Bursa Bülbülü İçin Geri Sayım

Yönetmenliğini Hakan Algül ’ün yaptığı, senaristliğini Ata Demirer ’in yaptığı Bursa Bülbülü , 13 Ocak’ta Disney Plus ’ta yayınlanacak.

Bursa’da doğup büyüyen Ata Demirer , bu film ile kendi hayatını anlatacak. BKM Film’den çıkacak olan filmde, Cengiz’in kaset çıkarma sürecinde yaşadıkları anlatılacak. Cengiz Sezen karakteri ile ekranlara dönen Demirer, bu filmiyle izleyicileri 80’lere götürecek.

Ata Demirer , senaristliğini yaptığı filmde başrolde yer alacak. Demirer’e, Cem Gelinoğlu , Özge Özacar , Tarık Pabuççuoğlu , Melek Baykal gibi isimler eşlik edecek.

Çekimleri 2022 yılında tamamlanan Bursa Bülbülü, 13 Ocak’ta Disney Plus’ta yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.