,, ,

Burcu Esmersoy, İstinyePark'ta görüntülendi

Magazin 03.08.2023 - 14:22, Güncelleme: 03.08.2023 - 14:22 11562+ kez okundu.
 

Burcu Esmersoy, İstinyePark'ta görüntülendi

Burcu Esmersoy, İstinyePark'ta görüntülendi
Eylül ayında Nazım Akmandil ile nikah masasına oturacak olan güzel sunucu Burcu Esmersoy , önceki gün alışveriş için geldiği İstinyePark 'ta objektiflere yansıdı. Uzun süre telefon görüşmesi yapan Burcu Esmersoy , doğal güzelliği ve şık tarzıyla beğeni topladı. Burcu Esmersoy , beyaz bir tişört ve siyah bir pantolon kombini ile görüntülendi. Saçlarını açık bırakan Burcu Esmersoy , makyajını da sade tutmayı tercih etti. Uzun süre telefon görüşmesi yapan Esmersoy, daha sonra alışveriş için mağazaları gezdi. Burcu Esmersoy , alışverişini tamamladıktan sonra İstinyePark'tan ayrıldı. Eylül ayında evlenecek Burcu Esmersoy , Eylül ayında Nazım Akmandil ile nikah masasına oturacak. Çift, nikahlarını aile ve yakın dostları ile birlikte İstanbul'da yapacak.
Burcu Esmersoy, İstinyePark'ta görüntülendi

Eylül ayında Nazım Akmandil ile nikah masasına oturacak olan güzel sunucu Burcu Esmersoy , önceki gün alışveriş için geldiği İstinyePark 'ta objektiflere yansıdı. Uzun süre telefon görüşmesi yapan Burcu Esmersoy , doğal güzelliği ve şık tarzıyla beğeni topladı.

Burcu Esmersoy , beyaz bir tişört ve siyah bir pantolon kombini ile görüntülendi. Saçlarını açık bırakan Burcu Esmersoy , makyajını da sade tutmayı tercih etti. Uzun süre telefon görüşmesi yapan Esmersoy, daha sonra alışveriş için mağazaları gezdi.

Burcu Esmersoy , alışverişini tamamladıktan sonra İstinyePark'tan ayrıldı.

Eylül ayında evlenecek

Burcu Esmersoy , Eylül ayında Nazım Akmandil ile nikah masasına oturacak. Çift, nikahlarını aile ve yakın dostları ile birlikte İstanbul'da yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.