,, ,

Buğra Bahadırlı Kimdir?

Kimdir 20.06.2023 - 12:34, Güncelleme: 20.06.2023 - 12:34 5216+ kez okundu.
 

Buğra Bahadırlı Kimdir?

Buğra Bahadırlı Kimdir, Kaç Yaşında? Buğra Bahadırlı Hayatı ve Biyografisi
Buğra Bahadırlı , 8 Şubat 1984’te Ankara’da doğan bir oyuncudur. 39 yaşındadır ve asıl adı Berk Buğra Bahadırlı ’dır. Liseyi Ankara Anadolu Lisesi ’nde, üniversiteyi Atılım Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde bitirmiştir. Buğra Bahadırlı 2009 yılından bu yana Billur Kalkavan ile birliktedir. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide jandarma Er Hamza Gemalmaz rolünü canlandırmıştır  
Buğra Bahadırlı Kimdir, Kaç Yaşında? Buğra Bahadırlı Hayatı ve Biyografisi

Buğra Bahadırlı , 8 Şubat 1984’te Ankara’da doğan bir oyuncudur. 39 yaşındadır ve asıl adı Berk Buğra Bahadırlı ’dır. Liseyi Ankara Anadolu Lisesi ’nde, üniversiteyi Atılım Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde bitirmiştir.

Buğra Bahadırlı 2009 yılından bu yana Billur Kalkavan ile birliktedir. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide jandarma Er Hamza Gemalmaz rolünü canlandırmıştır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.