,, ,

Bu sezon sonu bitmesi planlanan Yargı dizisinde flaş ayrılık

Tv-Dünyası 24.02.2023 - 17:11, Güncelleme: 24.02.2023 - 17:13 9778+ kez okundu.
 

Bu sezon sonu bitmesi planlanan Yargı dizisinde flaş ayrılık

Bu sezon sonu bitmesi planlanan Yargı dizisinde flaş ayrılık
Yargı dizisinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelecek. Yargı dizisi deprem nedeniyle verilen aranın ardından bu pazar yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ’nun başrolünü oynadığı dizi yine birbirinden hareketli olaya sahne olacak. Türkiye’nin en iyi senaristlerinden Sema Ergenekon ’un yazdığı “ Yargı ”da flaş bir ayrılık yaşanacak. Ay Yapım imzalı dizinin Rıdvan’ı Yiğit Kalkavan projeye veda edecek. Öte yandan başından beri 2 sezon olarak tasarlanan dizinin yeni bir karar alınmazsa bu yıl ekrana veda etmesi planlanıyor.
Bu sezon sonu bitmesi planlanan Yargı dizisinde flaş ayrılık

Yargı dizisinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelecek.

Yargı dizisi deprem nedeniyle verilen aranın ardından bu pazar yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ’nun başrolünü oynadığı dizi yine birbirinden hareketli olaya sahne olacak. Türkiye’nin en iyi senaristlerinden Sema Ergenekon ’un yazdığı “ Yargı ”da flaş bir ayrılık yaşanacak.
Ay Yapım imzalı dizinin Rıdvan’ı Yiğit Kalkavan projeye veda edecek. Öte yandan başından beri 2 sezon olarak tasarlanan dizinin yeni bir karar alınmazsa bu yıl ekrana veda etmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.