,, ,

Brendan Greene Kimdir?

Kimdir 05.07.2023 - 15:20, Güncelleme: 05.07.2023 - 15:20 4394+ kez okundu.
 

Brendan Greene Kimdir?

Brendan Greene Kimdir?
Brendan Greene , PUBG olarak da bilinen çok popüler bir video oyunu olan PlayerUnknown’s Battlegrounds’un yaratıcısıdır. İrlandalı bir oyun geliştiricisi, grafik tasarımcısı ve fotoğrafçıdır. 2013 yılında DayZ: Battle Royale adlı bir mod yaptıktan sonra, Güney Koreli bir oyun şirketi olan Bluehole Inc. ile işbirliği yaparak PUBG ’yi geliştirdi. Oyun, 2017’de piyasaya sürüldüğünden beri milyonlarca oyuncu tarafından oynandı ve büyük bir başarı elde etti12. Greene’nin net değeri yaklaşık 200 milyon dolar olarak tahmin edilmektedir
Brendan Greene Kimdir?

Brendan Greene , PUBG olarak da bilinen çok popüler bir video oyunu olan PlayerUnknown’s Battlegrounds’un yaratıcısıdır.

İrlandalı bir oyun geliştiricisi, grafik tasarımcısı ve fotoğrafçıdır. 2013 yılında DayZ: Battle Royale adlı bir mod yaptıktan sonra, Güney Koreli bir oyun şirketi olan Bluehole Inc. ile işbirliği yaparak PUBG ’yi geliştirdi.

Oyun, 2017’de piyasaya sürüldüğünden beri milyonlarca oyuncu tarafından oynandı ve büyük bir başarı elde etti12. Greene’nin net değeri yaklaşık 200 milyon dolar olarak tahmin edilmektedir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.