,, ,

Bozkaplan: ‘Depremde Kaybettiklerimizi Saygıyla ve Rahmetle Anıyoruz

Siyaset 06.02.2024 - 10:09, Güncelleme: 06.02.2024 - 10:09 5556+ kez okundu.
 

Bozkaplan: ‘Depremde Kaybettiklerimizi Saygıyla ve Rahmetle Anıyoruz

AK Parti Ankara Esnaf Komisyonu Başkan Yardımcısı Ali Bozkaplan, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminin yıldönümünde anma mesajı yayımladı ve yitirdiklerimizi rahmetle anıyor.
AK Parti Ankara Esnaf Komisyonu Başkan Yardımcısı Ali Bozkaplan , 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremin yıldönümünde bir anma mesajı yayımladı. Bozkaplan, mesajında yitirdiklerimizi saygıyla ve rahmetle anarken, depremin yarattığı tahribat ve kayıpların yüreklerini burktuğunu belirtti. Bozkaplan, “Bu zor zamanlarda birbirimize kenetlenerek, dayanışma göstererek yaralarımızı sarmaya çalıştık. Milletimiz bir kez daha büyük bir feragat örneği sergiledi.” dedi. Depremin yıl dönümünde, kaybettiklerimizi anarken, yaralarımızı sarmak için gösterilen çabaları da takdirle anıyoruz. Devletimiz ve milletimiz tüm imkanlarını seferber ederek depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında oldu. Yeni konutlar inşa edildi, altyapı çalışmaları tamamlandı, hayat normale döndürüldü. Bozkaplan, “Bu vesileyle, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Bir daha böyle acılar yaşanmaması dileğiyle, depremde hayatını kaybeden tüm canlarımızı rahmetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Ankara Esnaf Komisyonu Başkan Yardımcısı Ali Bozkaplan, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminin yıldönümünde anma mesajı yayımladı ve yitirdiklerimizi rahmetle anıyor.

AK Parti Ankara Esnaf Komisyonu Başkan Yardımcısı Ali Bozkaplan , 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremin yıldönümünde bir anma mesajı yayımladı. Bozkaplan, mesajında yitirdiklerimizi saygıyla ve rahmetle anarken, depremin yarattığı tahribat ve kayıpların yüreklerini burktuğunu belirtti.

Bozkaplan, “Bu zor zamanlarda birbirimize kenetlenerek, dayanışma göstererek yaralarımızı sarmaya çalıştık. Milletimiz bir kez daha büyük bir feragat örneği sergiledi.” dedi.

Depremin yıl dönümünde, kaybettiklerimizi anarken, yaralarımızı sarmak için gösterilen çabaları da takdirle anıyoruz. Devletimiz ve milletimiz tüm imkanlarını seferber ederek depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında oldu. Yeni konutlar inşa edildi, altyapı çalışmaları tamamlandı, hayat normale döndürüldü.

Bozkaplan, “Bu vesileyle, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Bir daha böyle acılar yaşanmaması dileğiyle, depremde hayatını kaybeden tüm canlarımızı rahmetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.