,, ,

Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine verdiği desteği ramazan ayında daha da artırdı

Gündem 17.04.2022 - 11:04, Güncelleme: 17.04.2022 - 11:04 5160+ kez okundu.
 

Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine verdiği desteği ramazan ayında daha da artırdı

Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine verdiği desteği ramazan ayında daha da artırdı
zmir Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine verdiği desteği ramazan ayında daha da artırdı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri bugüne kadar 23 bin iftar yemeği dağıtırken bu rakamın ramazan ayı sonunda 50 bine ulaşacağı belirtildi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü depolarında koli hazırlama sürecini yerinden denetleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, şunları söyledi: “Bayram öncesinde 5 bin aileye erzak kolisi dağıtacağız. Ekonomide yaşanan olumsuzluklar düşük gelir gruplarını daha da zor durumda bırakıyor. Dar gelirli kesimler temel ihtiyaçları bile karşılamada zorlanıyor. Maalesef bu yıl sosyal yardıma ağırlık vermemiz gereken bir dönemi yaşıyoruz. Birlik ve dayanışma ayı olan ramazanda çok sayıda hayırsever de bu desteğe ortak oluyor. Bornova Belediyesi olarak, bir yandan sosyal destek mekanizmalarımızı çalıştırırken bir yandan da hayırseverlerin desteklerinin gerçek ihtiyaçlıya ulaşması için çalışıyoruz.” "BİR ELİN VERDİĞİNİ DİĞER EL GÖRMEDEN" Başkan İduğ, sosyal belediyecilik anlayışla ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirterek şöyle devam etti: "Pandemi süreci ve İzmir depreminde artırdığımız desteğimiz sürüyor. Kutsal ramazanda da vatandaşlarımızın yanındayız. İhtiyaç sahibi ailelerin ağırlıkta olduğu mahalleler başta olmak üzere Bornova’nın dört bir yanında her gün iftar yemeği dağıtıyoruz. Biz, kentimizde tek bir kişinin bile yatağına aç girmesine razı olamayız. Destekleri ‘bir elin verdiğini diğer el görmeden’ ulaştırma ilkemizden de taviz vermiyoruz.”
Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine verdiği desteği ramazan ayında daha da artırdı

zmir Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine verdiği desteği ramazan ayında daha da artırdı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri bugüne kadar 23 bin iftar yemeği dağıtırken bu rakamın ramazan ayı sonunda 50 bine ulaşacağı belirtildi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü depolarında koli hazırlama sürecini yerinden denetleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, şunları söyledi:

“Bayram öncesinde 5 bin aileye erzak kolisi dağıtacağız. Ekonomide yaşanan olumsuzluklar düşük gelir gruplarını daha da zor durumda bırakıyor. Dar gelirli kesimler temel ihtiyaçları bile karşılamada zorlanıyor. Maalesef bu yıl sosyal yardıma ağırlık vermemiz gereken bir dönemi yaşıyoruz. Birlik ve dayanışma ayı olan ramazanda çok sayıda hayırsever de bu desteğe ortak oluyor. Bornova Belediyesi olarak, bir yandan sosyal destek mekanizmalarımızı çalıştırırken bir yandan da hayırseverlerin desteklerinin gerçek ihtiyaçlıya ulaşması için çalışıyoruz.”

"BİR ELİN VERDİĞİNİ DİĞER EL GÖRMEDEN"

Başkan İduğ, sosyal belediyecilik anlayışla ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirterek şöyle devam etti:

"Pandemi süreci ve İzmir depreminde artırdığımız desteğimiz sürüyor. Kutsal ramazanda da vatandaşlarımızın yanındayız. İhtiyaç sahibi ailelerin ağırlıkta olduğu mahalleler başta olmak üzere Bornova’nın dört bir yanında her gün iftar yemeği dağıtıyoruz. Biz, kentimizde tek bir kişinin bile yatağına aç girmesine razı olamayız. Destekleri ‘bir elin verdiğini diğer el görmeden’ ulaştırma ilkemizden de taviz vermiyoruz.”

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.