,, ,

Bolu Valisi Kılıç’tan Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı

Gündem 07.03.2024 - 12:48, Güncelleme: 07.03.2024 - 12:48 4223+ kez okundu.
 

Bolu Valisi Kılıç’tan Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı

Bolu Valisi Kılıç, 2022 ve 2023 yıllarına ait asayiş ve güvenlik çalışmalarını ve 2024 yılının ilk iki ayındaki faaliyetleri kamuoyu ile paylaştı.
Bolu Valisi Erkan Kılıç ’ın başkanlığında gerçekleştirilen "Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı"nda, il genelinde 2022 ve 2023 yıllarına ait faaliyetler ve 2024 yılının ilk iki ayında yürütülen asayiş ve güvenlik çalışmaları hakkında bilgi verildi. Toplantıda, asayiş, narkotik ve siber suçlar, terör, kaçakçılıkla mücadele ve göçmen kaçakçılığı gibi konularda yürütülen çalışmaların detaylarına değinildi. Bu çalışmaların, il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında büyük önem taşıdığı vurgulandı. Vali Kılıç, toplantıda yaptığı konuşmada, bu tür çalışmaların devam edeceğini ve kamuoyunun düzenli olarak bilgilendirileceğini belirtti. Ayrıca, bu çalışmaların sonuçlarının kamuoyu ile paylaşıldığı bu toplantıların, şeffaflığın ve hesap verebilirliğin bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Bolu Valisi Kılıç, 2022 ve 2023 yıllarına ait asayiş ve güvenlik çalışmalarını ve 2024 yılının ilk iki ayındaki faaliyetleri kamuoyu ile paylaştı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç ’ın başkanlığında gerçekleştirilen " Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı"nda, il genelinde 2022 ve 2023 yıllarına ait faaliyetler ve 2024 yılının ilk iki ayında yürütülen asayiş ve güvenlik çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Toplantıda, asayiş, narkotik ve siber suçlar, terör, kaçakçılıkla mücadele ve göçmen kaçakçılığı gibi konularda yürütülen çalışmaların detaylarına değinildi. Bu çalışmaların, il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Vali Kılıç, toplantıda yaptığı konuşmada, bu tür çalışmaların devam edeceğini ve kamuoyunun düzenli olarak bilgilendirileceğini belirtti. Ayrıca, bu çalışmaların sonuçlarının kamuoyu ile paylaşıldığı bu toplantıların, şeffaflığın ve hesap verebilirliğin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.