,, ,

Birkan Er: Afyonkarahisar, Milli Mücadele ve Büyük Taarruzun kalbidir

Gündem 19.01.2024 - 14:01, Güncelleme: 19.01.2024 - 14:08 3891+ kez okundu.
 

Birkan Er: Afyonkarahisar, Milli Mücadele ve Büyük Taarruzun kalbidir

Kuvvacılar Ruhunu Yaşatma Derneği Genel Başkanı Birkan Er, Afyon’da bir dizi ziyarette bulundu ve Kuvva-i Milliye ruhunu yaşatma adına açıklamalarda bulundu
Kuvvacılar Ruhunu Yaşatma Derneği Genel Başkanı Birkan Er bir dizi temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geldi. Ziyaretlerine Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Deneği Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın düzenlemiş olduğu basın toplantısı ile başlayan Birkan Er daha sonra  Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Afyon Şube Başkanı Ünal Özdoğan ve Atatürkçü Düşünce Derneği Afyon Şube Başkanı Veli Cengiz ’i ve Afyon Müzisyenler ve Mahalli Yerel Sanatçılar  Derneği Başkanı Yusuf Aladaş ’ı, PTT önünde Yalnız Kurt Metin Koç’u ziyaret etti. Ziyareti esnasında sokakta vatandaşlarla da sohbet eden Birkan er Afyonkarahisar’ın tarihi yerlerini de gezerek buralar hakkında bilgi aldı. Taşhan, Bediüzzaman evi Türbe Camii gezdirildi . Bu turistik ve tarihi mekanların tanıtılması gerektiğini ifade etti. Ziyaretlerinde Kuvva Ruhunu Yaşatma adına açıklamalarda bulunan Birkan Er Kuvva-i Milliye kıyafeti ve ay-yıldızlı kalpağı ile vatandaşlarında dikkatini çekti. Birkan Er ‘’ Afyonkarahisar Milli Mücadele ve Büyük Taarruzun  en önemli kentidir. Bu şehir Kuvva Ruhunun adeta kalbidir. Şehirlerimiz düşman işgalinden kurtuluşunda elbette tüm vatandaşlarımız eşsiz kahramanlıklar göstermişlerdir. Ama Afyon’un yeri bir başkadır ‘’ dedi.  Birkan Er Afyon’da Kuvvacılar Ruhunu Yaşatma Derneği temsilciliği yetki belgesini Utku Anıtı önünde İsteniş Hakan Tüplek’e verdi. Tüplek’i Genel Başkan Yardımcılığı görevine atadı. Afyonkarahisar ziyaretlerine saat 11:00 civarında Başlayan Birkan Er çok yoğun ziyaret  programını gece 23:00 de bitirdi.  Ziyarete İsteniş Hakan Tüplek , Mevlüt Özpunar ve Muzaffer Kıymık eşlik etti. Genel Başkana Afyonkarahisar’ın meşhur yiyeceklerinden etli pide ikram edildi. Çalışmalarının ikinci turu için Aydın’a geçti. Haber : İsteniş Hakan Tüplek
Kuvvacılar Ruhunu Yaşatma Derneği Genel Başkanı Birkan Er, Afyon’da bir dizi ziyarette bulundu ve Kuvva-i Milliye ruhunu yaşatma adına açıklamalarda bulundu

Kuvvacılar Ruhunu Yaşatma Derneği Genel Başkanı Birkan Er bir dizi temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geldi.

Ziyaretlerine Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Deneği Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın düzenlemiş olduğu basın toplantısı ile başlayan Birkan Er daha sonra  Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Afyon Şube Başkanı Ünal Özdoğan ve Atatürkçü Düşünce Derneği Afyon Şube Başkanı Veli Cengiz ’i ve Afyon Müzisyenler ve Mahalli Yerel Sanatçılar  Derneği Başkanı Yusuf Aladaş ’ı, PTT önünde Yalnız Kurt Metin Koç’u ziyaret etti.

Ziyareti esnasında sokakta vatandaşlarla da sohbet eden Birkan er Afyonkarahisar’ın tarihi yerlerini de gezerek buralar hakkında bilgi aldı.

Taşhan, Bediüzzaman evi Türbe Camii gezdirildi . Bu turistik ve tarihi mekanların tanıtılması gerektiğini ifade etti.

Ziyaretlerinde Kuvva Ruhunu Yaşatma adına açıklamalarda bulunan Birkan Er Kuvva-i Milliye kıyafeti ve ay-yıldızlı kalpağı ile vatandaşlarında dikkatini çekti.

Birkan Er ‘’ Afyonkarahisar Milli Mücadele ve Büyük Taarruzun  en önemli kentidir. Bu şehir Kuvva Ruhunun adeta kalbidir. Şehirlerimiz düşman işgalinden kurtuluşunda elbette tüm vatandaşlarımız eşsiz kahramanlıklar göstermişlerdir. Ama Afyon’un yeri bir başkadır ‘’ dedi.  Birkan Er Afyon’da Kuvvacılar Ruhunu Yaşatma Derneği temsilciliği yetki belgesini Utku Anıtı önünde İsteniş Hakan Tüplek’e verdi.

Tüplek’i Genel Başkan Yardımcılığı görevine atadı.

Afyonkarahisar ziyaretlerine saat 11:00 civarında Başlayan Birkan Er çok yoğun ziyaret  programını gece 23:00 de bitirdi.  Ziyarete İsteniş Hakan Tüplek , Mevlüt Özpunar ve Muzaffer Kıymık eşlik etti. Genel Başkana Afyonkarahisar’ın meşhur yiyeceklerinden etli pide ikram edildi.

Çalışmalarının ikinci turu için Aydın’a geçti.

Haber : İsteniş Hakan Tüplek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.