,, ,

Birce Akalay, kedi kurtarma operasyonunu izledi

Magazin 21.12.2023 - 13:07, Güncelleme: 21.12.2023 - 13:07 24790+ kez okundu.
 

Birce Akalay, kedi kurtarma operasyonunu izledi

Oyuncu Birce Akalay, Nişantaşı’nda bir kafede, itfaiye ekiplerinin çatıda mahsur kalan bir kediyi kurtarma operasyonunu izledi.
Oyuncu Birce Akalay , Nişantaşı 'nda bir kafede oturduğu sırada, karşı tarafta bir binanın çatısında mahsur kalan kediyi kurtarmak için çalışan itfaiye ekiplerini izledi. Akalay, kedinin kurtarılma anlarını büyük bir heyecanla takip etti. Kedinin kurtarıldığı anlarda oyuncu, "Aşkım yerim seni. Çok korktu" diyerek bağırdı. Akalay, kurtarılan kedinin sağlığına kavuşması için dua ettiğini söyledi. Kedi kurtarma operasyonu Nişantaşı'nda bulunan bir binanın çatısında mahsur kalan kedi için itfaiye ekipleri seferber oldu. İtfaiye ekipleri, mahsur kalan kediyi kurtarmak için merdivenli araç kullandı. Ekiplerin müdahalesi sonucu kedi çatıdan kurtarıldı. Kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Oyuncu Birce Akalay, Nişantaşı’nda bir kafede, itfaiye ekiplerinin çatıda mahsur kalan bir kediyi kurtarma operasyonunu izledi.

Oyuncu Birce Akalay , Nişantaşı 'nda bir kafede oturduğu sırada, karşı tarafta bir binanın çatısında mahsur kalan kediyi kurtarmak için çalışan itfaiye ekiplerini izledi.

Akalay, kedinin kurtarılma anlarını büyük bir heyecanla takip etti. Kedinin kurtarıldığı anlarda oyuncu, "Aşkım yerim seni. Çok korktu" diyerek bağırdı.

Akalay, kurtarılan kedinin sağlığına kavuşması için dua ettiğini söyledi.

Kedi kurtarma operasyonu

Nişantaşı'nda bulunan bir binanın çatısında mahsur kalan kedi için itfaiye ekipleri seferber oldu. İtfaiye ekipleri, mahsur kalan kediyi kurtarmak için merdivenli araç kullandı.

Ekiplerin müdahalesi sonucu kedi çatıdan kurtarıldı. Kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.