,, ,

Bilecik'te sağanak ve dolu etkili oldu

Gündem 17.06.2023 - 17:52, Güncelleme: 17.06.2023 - 17:52 3909+ kez okundu.
 

Bilecik'te sağanak ve dolu etkili oldu

Bilecik'te sağanak ve dolu etkili oldu
Bilecik 'in Bozüyük ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Öğle saatlerinde ilçe merkezi ile Ormangüzle ve Camiyayla köylerinde sağanak ve dolu etkili oldu. Yağış nedeniyle yollarda su birikintileri meydana geldi. Bozüyük-Bursa kara yolunda şiddetli yağış ve dolu dolayısıyla trafikte ilerleyemeyen sürücüler, akaryakıt istasyonlarına sığındı. Bazı sürücüler de su birikintileri nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Trafik polisleri seyir halindeki araç sahiplerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Bilecik'te sağanak ve dolu etkili oldu

Bilecik 'in Bozüyük ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu.

Öğle saatlerinde ilçe merkezi ile Ormangüzle ve Camiyayla köylerinde sağanak ve dolu etkili oldu. Yağış nedeniyle yollarda su birikintileri meydana geldi.

Bozüyük-Bursa kara yolunda şiddetli yağış ve dolu dolayısıyla trafikte ilerleyemeyen sürücüler, akaryakıt istasyonlarına sığındı. Bazı sürücüler de su birikintileri nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti.

Trafik polisleri seyir halindeki araç sahiplerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.