,, ,

Beyazgül: Şanlıurfa'ya İkinci Dönem Hizmet Vermeye Hazırız

Siyaset 26.01.2024 - 17:18, Güncelleme: 26.01.2024 - 17:18 5915+ kez okundu.
 

Beyazgül: Şanlıurfa'ya İkinci Dönem Hizmet Vermeye Hazırız

Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart seçimleri için ikinci dönem adaylığını açıkladı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , 31 Mart seçimleri için ikinci dönem adaylığını açıkladı. Beyazgül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan. Sana selam getirdim, Ulubatlı Hasan'dan. Elde sensin, dilde sen. Gönüldesin, baştasın." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bu kutlu davada ikinci dönem de hizmet için görev aldığını belirten Beyazgül, "Zafere inandık, yürüyoruz sonsuz azimle. 31 Mart'ta sözümüz var, bu Şanlı memlekete. Durmak yok, yola devam inşallah. #HazırızKararlıyız." dedi. Beyazgül'ün açıklamasına, sosyal medyadan çok sayıda destek mesajı geldi.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart seçimleri için ikinci dönem adaylığını açıkladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , 31 Mart seçimleri için ikinci dönem adaylığını açıkladı.

Beyazgül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan. Sana selam getirdim, Ulubatlı Hasan'dan. Elde sensin, dilde sen. Gönüldesin, baştasın." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bu kutlu davada ikinci dönem de hizmet için görev aldığını belirten Beyazgül, "Zafere inandık, yürüyoruz sonsuz azimle. 31 Mart'ta sözümüz var, bu Şanlı memlekete. Durmak yok, yola devam inşallah. #HazırızKararlıyız." dedi.

Beyazgül'ün açıklamasına, sosyal medyadan çok sayıda destek mesajı geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.