,, ,

Beşiktaş, Azerbaycan'da coşkuyla karşılandı

Spor 09.08.2023 - 16:13, Güncelleme: 09.08.2023 - 16:13 13056+ kez okundu.
 

Beşiktaş, Azerbaycan'da coşkuyla karşılandı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Neftçi ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, Bakü’de büyük ilgi gördü.
Beşiktaş , Azerbaycan temsilcisi Neftçi ile yarın yapacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu maçı için geldiği Bakü 'de coşkuyla karşılandı. Azerbaycan'a gelen siyah-beyazlı ekibi, Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı'nda karşılayanlar izdiham oluşturdu. Siyah-beyazlı oyunculara sevgi gösterisinde bulunan futbolseverler, futbolcularla fotoğraf çektirmek için birbirileriyle yarıştı. Siyah-beyazlı kafile, daha sonra kalacağı otele geçti. Bakü'deki Neftçi Arena'da yarın oynanacak müsabaka, TSİ 20.00'de başlayacak.
Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Neftçi ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, Bakü’de büyük ilgi gördü.

Beşiktaş , Azerbaycan temsilcisi Neftçi ile yarın yapacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu maçı için geldiği Bakü 'de coşkuyla karşılandı.

Azerbaycan'a gelen siyah-beyazlı ekibi, Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı'nda karşılayanlar izdiham oluşturdu.

Siyah-beyazlı oyunculara sevgi gösterisinde bulunan futbolseverler, futbolcularla fotoğraf çektirmek için birbirileriyle yarıştı. Siyah-beyazlı kafile, daha sonra kalacağı otele geçti.

Bakü'deki Neftçi Arena'da yarın oynanacak müsabaka, TSİ 20.00'de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.