,, ,

Bekir Bozdağ: FETÖ Terör Örgütü Elebaşı Fetullah Gülen, Teröristbaşıdır

Gündem 31.01.2024 - 16:35, Güncelleme: 31.01.2024 - 16:35 3157+ kez okundu.
 

Bekir Bozdağ: FETÖ Terör Örgütü Elebaşı Fetullah Gülen, Teröristbaşıdır

Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkındaki eleştirilere yanıt verdi ve FETÖ’nün devlet kurumlarından temizlenmesi için mücadele edildiğini vurguladı.
Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ , 2011 yılında TBMM 'de yaptığı konuşmada FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında övgü dolu sözler sarf ettiği için kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Bozdağ, Can Atalay kararının okunmasından sonra kendisine yönelik haksız ithamlar yapıldığını belirterek, "Dünden beri şahsıma dönük haksız ithamlar yapıldı. Ben burada bulunma tarafsızlığı nedeniyle cevap vermedim. Ama sürekli tekrarlanıyor. Belli ki Can Atalay unutuldu, Bekir Bozdağ üzerinden bir şey yapılıyor. FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen, teröristbaşıdır. Bir terör örgütünün yöneticisi, kurucusudur. Eli kanlı bir katildir. Ben bunu defalarca söyledim ama 2011'de, 13 sene önce söylenmiş bir sözü sürekli getirip benim daha sonra söylediklerimi yok saymak büyük bir haksızlıktır" ifadelerini kullandı. Bozdağ, açıklamasının devamında kurumlara sızan teröristlerin temizlenmesinde büyük fedakarlıklar yaptıklarını vurgulayarak, "Terör vasfı olmadığı dönemlerde herkesin söylediklerini bir çıkartırsak, yarıştırırsak neler olur… Ama biz dershanelerin, medya organlarının, eğitimin kurumlarının, derneklerin kapatılmasında, yargının, adliyenin, emniyetin, ordunun, devletin bütün kurumlarında sızmış teröristlerin temizlenmesinde büyük fedakarlık yaptık" dedi. Bozdağ'ın açıklamaları şöyle: Dünden beri şahsıma dönük haksız ithamlar yapıldı. Ben burada bulunma tarafsızlığı nedeniyle cevap vermedim. Ama sürekli tekrarlanıyor. Belli ki Can Atalay unutuldu, Bekir Bozdağ üzerinden bir şey yapılıyor.   FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen, teröristbaşıdır. Bir terör örgütünün yöneticisi, kurucusudur. Eli kanlı bir katildir. Ben bunu defalarca söyledim ama 2011'de, 13 sene önce söylenmiş bir sözü sürekli getirip benim daha sonra söylediklerimi yok saymak büyük bir haksızlıktır.   Ben 2011'de, Fetullah Gülen'in bir cemaat lideri olarak yaptığı çalışmaları takdir etmiştim. Ama o dönemde bu örgüt bir terör örgütü olarak nitelendirilmiyordu. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bu örgütün bir terör örgütü olduğu ortaya çıktı. Ben de FETÖ'yü, elebaşı Fetullah Gülen'i ve onun tüm uzantılarını en şiddetli şekilde lanetledim.   Bu konudaki tavrımı her zaman açıkça ifade ettim. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'nün devlet kurumlarından temizlenmesi için büyük mücadele verdim. Bu mücadelede büyük fedakarlıklar yaptık.   Dershanelerin, medya organlarının, eğitimin kurumlarının, derneklerin kapatılmasında, yargının, adliyenin, emniyetin, ordunun, devletin bütün kurumlarında sızmış teröristlerin temizlenmesinde büyük fedakarlık yaptık.   Bu mücadeleyi hala sürdürüyoruz. FETÖ'nün tamamen tasfiye edilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız.
Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkındaki eleştirilere yanıt verdi ve FETÖ’nün devlet kurumlarından temizlenmesi için mücadele edildiğini vurguladı.

Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ , 2011 yılında TBMM 'de yaptığı konuşmada FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında övgü dolu sözler sarf ettiği için kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Bozdağ, Can Atalay kararının okunmasından sonra kendisine yönelik haksız ithamlar yapıldığını belirterek, "Dünden beri şahsıma dönük haksız ithamlar yapıldı. Ben burada bulunma tarafsızlığı nedeniyle cevap vermedim. Ama sürekli tekrarlanıyor. Belli ki Can Atalay unutuldu, Bekir Bozdağ üzerinden bir şey yapılıyor. FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen, teröristbaşıdır. Bir terör örgütünün yöneticisi, kurucusudur. Eli kanlı bir katildir. Ben bunu defalarca söyledim ama 2011'de, 13 sene önce söylenmiş bir sözü sürekli getirip benim daha sonra söylediklerimi yok saymak büyük bir haksızlıktır" ifadelerini kullandı.

Bozdağ, açıklamasının devamında kurumlara sızan teröristlerin temizlenmesinde büyük fedakarlıklar yaptıklarını vurgulayarak, "Terör vasfı olmadığı dönemlerde herkesin söylediklerini bir çıkartırsak, yarıştırırsak neler olur… Ama biz dershanelerin, medya organlarının, eğitimin kurumlarının, derneklerin kapatılmasında, yargının, adliyenin, emniyetin, ordunun, devletin bütün kurumlarında sızmış teröristlerin temizlenmesinde büyük fedakarlık yaptık" dedi.

Bozdağ'ın açıklamaları şöyle:

Dünden beri şahsıma dönük haksız ithamlar yapıldı. Ben burada bulunma tarafsızlığı nedeniyle cevap vermedim. Ama sürekli tekrarlanıyor. Belli ki Can Atalay unutuldu, Bekir Bozdağ üzerinden bir şey yapılıyor.

 

FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen, teröristbaşıdır. Bir terör örgütünün yöneticisi, kurucusudur. Eli kanlı bir katildir. Ben bunu defalarca söyledim ama 2011'de, 13 sene önce söylenmiş bir sözü sürekli getirip benim daha sonra söylediklerimi yok saymak büyük bir haksızlıktır.

 

Ben 2011'de, Fetullah Gülen'in bir cemaat lideri olarak yaptığı çalışmaları takdir etmiştim. Ama o dönemde bu örgüt bir terör örgütü olarak nitelendirilmiyordu. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bu örgütün bir terör örgütü olduğu ortaya çıktı. Ben de FETÖ'yü, elebaşı Fetullah Gülen'i ve onun tüm uzantılarını en şiddetli şekilde lanetledim.

 

Bu konudaki tavrımı her zaman açıkça ifade ettim. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'nün devlet kurumlarından temizlenmesi için büyük mücadele verdim. Bu mücadelede büyük fedakarlıklar yaptık.

 

Dershanelerin, medya organlarının, eğitimin kurumlarının, derneklerin kapatılmasında, yargının, adliyenin, emniyetin, ordunun, devletin bütün kurumlarında sızmış teröristlerin temizlenmesinde büyük fedakarlık yaptık.

 

Bu mücadeleyi hala sürdürüyoruz. FETÖ'nün tamamen tasfiye edilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.