,, ,

Bekir Ayaz'dan Kadın Futboluna Destek

Spor 06.11.2023 - 22:48, Güncelleme: 06.11.2023 - 22:51 24414+ kez okundu.
 

Bekir Ayaz'dan Kadın Futboluna Destek

Spor yöneticisi Bekir Ayaz, TFF Beylerbeyi tesislerinde Kadın Futbolu Gelişim ve Organizasyon Başkanı Zafer Şen’i ziyaret etti ve Adıyaman bölgesini Kadınlar Futbolu 3. Liginde temsil edecek olan Acıyaman Spor FK için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Spor yöneticisi ve iş insanı Bekir Ayaz , Türkiye liglerinde oynanan kadın futbolunun gelişmesi için TFF Beylerbeyi tesislerinde Kadın Futbolu Gelişim ve Organizasyon Başkanı Zafer Şen 'i ziyaret etti. Ayaz, ziyarette yaptığı açıklamada, Adıyaman bölgesini Kadınlar Futbolu 3. Liginde temsil edecek olan Acıyaman Spor FK için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, "İl merkezi ve 7 ilçemizde sürdürülebilir başarıyı yakalamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki haftalarda uluslararası arenada TFF ile ortak bir paydada buluşup bölgede bulunan sporcularımızın fiziksel, zihinsel, teknik ve taktik becerilerini geliştirmek için kaliteli bir eğitim hedefliyoruz." dedi. Kadın Futbolu Gelişim ve Organizasyon Başkanı Zafer Şen ise Acıyaman Spor FK yöneticileri ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Kadın futbolu dünya genelinde her geçen gün çok yüksek yerlere geliyor. Adıyaman ilimizin güzide takımı Acıyaman Spor FK, futbolun paydaşlarını harekete geçirecek. Deneyimli başkanı Bekir Ayaz ile birlikte kadınlar liginde futbolun kalitesini ve marka değerini artıracağımıza inanıyorum." diye konuştu. Ayaz, ziyaretin sonunda tüm Adıyaman ve Adıyaman sevdalılarına seslenerek, "Adıyaman bizim sevdamız. Gelin hep birlikte bu sevdaya sahip çıkalım." ifadelerini kullandı.
Spor yöneticisi Bekir Ayaz, TFF Beylerbeyi tesislerinde Kadın Futbolu Gelişim ve Organizasyon Başkanı Zafer Şen’i ziyaret etti ve Adıyaman bölgesini Kadınlar Futbolu 3. Liginde temsil edecek olan Acıyaman Spor FK için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Spor yöneticisi ve iş insanı Bekir Ayaz , Türkiye liglerinde oynanan kadın futbolunun gelişmesi için TFF Beylerbeyi tesislerinde Kadın Futbolu Gelişim ve Organizasyon Başkanı Zafer Şen 'i ziyaret etti.

Ayaz, ziyarette yaptığı açıklamada, Adıyaman bölgesini Kadınlar Futbolu 3. Liginde temsil edecek olan Acıyaman Spor FK için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, "İl merkezi ve 7 ilçemizde sürdürülebilir başarıyı yakalamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki haftalarda uluslararası arenada TFF ile ortak bir paydada buluşup bölgede bulunan sporcularımızın fiziksel, zihinsel, teknik ve taktik becerilerini geliştirmek için kaliteli bir eğitim hedefliyoruz." dedi.

Kadın Futbolu Gelişim ve Organizasyon Başkanı Zafer Şen ise Acıyaman Spor FK yöneticileri ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, " Kadın futbolu dünya genelinde her geçen gün çok yüksek yerlere geliyor. Adıyaman ilimizin güzide takımı Acıyaman Spor FK, futbolun paydaşlarını harekete geçirecek. Deneyimli başkanı Bekir Ayaz ile birlikte kadınlar liginde futbolun kalitesini ve marka değerini artıracağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Ayaz, ziyaretin sonunda tüm Adıyaman ve Adıyaman sevdalılarına seslenerek, " Adıyaman bizim sevdamız. Gelin hep birlikte bu sevdaya sahip çıkalım." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.