,, ,

Bekir Aksun: ‘Rabbim, Ülkemize Bir Daha Böyle Acılar Yaşatmasın

Gündem 06.02.2024 - 09:46, Güncelleme: 06.02.2024 - 09:46 2931+ kez okundu.
 

Bekir Aksun: ‘Rabbim, Ülkemize Bir Daha Böyle Acılar Yaşatmasın

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde anma mesajı yayımladı ve hayatını kaybedenlere rahmet diledi
Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremin yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı. Başkan Aksun mesajında şu ifadelere yer verdi; “6 Şubat 2023 yılında Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle yâd ediyorum. 06 Şubat tarihi karşılaştığımız ve hafızalarımıza kazınan acılarla dolu bir felaketin yıl dönümündeyiz. Birçok felaketle yüzleşmiş, her defasında omuz omuza vererek karşılaştığımız bütün zorlukların üstesinden gelmeyi başarmış bir milletin evlatlarıyız. 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin hemen ardından Ülkemizin her bir köşesinde olduğu gibi, Deprem Felaketlerini yaşamış bir şehrin evlatları olarak hemen Belediyemiz ve tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları, STK larımız ile beraber vatandaşlarımız ile el ele vererek hep birlikte deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yardımına koştuk, kapılarımızı depremzede vatandaşlarımıza açtık. 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde ve şehrimiz ile beraber ülkemizde şimdiye kadar yaşanan bütün depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Rabbim, güzel ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde anma mesajı yayımladı ve hayatını kaybedenlere rahmet diledi

Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremin yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Aksun mesajında şu ifadelere yer verdi; “6 Şubat 2023 yılında Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle yâd ediyorum.

06 Şubat tarihi karşılaştığımız ve hafızalarımıza kazınan acılarla dolu bir felaketin yıl dönümündeyiz. Birçok felaketle yüzleşmiş, her defasında omuz omuza vererek karşılaştığımız bütün zorlukların üstesinden gelmeyi başarmış bir milletin evlatlarıyız.

06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin hemen ardından Ülkemizin her bir köşesinde olduğu gibi, Deprem Felaketlerini yaşamış bir şehrin evlatları olarak hemen Belediyemiz ve tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları, STK larımız ile beraber vatandaşlarımız ile el ele vererek hep birlikte deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yardımına koştuk, kapılarımızı depremzede vatandaşlarımıza açtık.

06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde ve şehrimiz ile beraber ülkemizde şimdiye kadar yaşanan bütün depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Rabbim, güzel ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.