,, ,

Begüm Polat Kimdir ?

Kimdir 05.11.2022 - 11:02, Güncelleme: 05.11.2022 - 11:36 5459+ kez okundu.
 

Begüm Polat Kimdir ?

Begüm Polat Kimdir ?
Özellikle 2018 yılında yayınlanan Koyver Gitsin adlı film ile tanınmış bir oyuncudur. Bunun yanında filmde yer alan şarkı olan “Tombalacık Halimem” adlı şarkıyı da kendisi seslendirmiştir. Şarkıyı yorumlaması ile de popülerliği artmıştır. Sonrasında da müzik hayatına devam etmiş ve Doyulur Mu? , Susardım gibi şarkılarla da kendisini göstermiştir. Sosyal medya hesaplarında kendisini “Besteci, Söz Yazarı ve oyuncu” olarak tanımlamaktadır. İnstagram’da 156 bin, Twitter’da ise 3.500 takipçisi bulunmaktadır.   Begüm Polat Kişisel Bilgileri Begüm Polat 1994 yılında doğmuştur. Tam doğum tarihi 1 Haziran 1994’tür. Şu an da yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Begüm Polat ikizler burcudur. Babası Kırşehir annesi ise Orduludur. Memur bir ailenin evladıdır. Begüm polat bunun yanında yaklaşık olarak 167 cm boyunda ve yaklaşık 55 kg’dır.   Begüm Polat ’a Yapılan Saldırı Begüm Polat geçtiğimiz aylarda kendisine yapılan saldırı ile gündeme gelmiştir. Komşusunun kendisine yaptığı saldırı güvenlik kameralarına yakalanmıştır. Begüm Polat komşusu tarafından darp edilmiş ve yaralanmıştır. Saldırı sırasında yanında sevgilisi de bulunmaktaydı. Bunun yanında Begüm Polat saldırganlardan şikayetçi oldu. Maddi ve manevi tazminat davası açan sanatçı davadan kazandığı para ile ihtiyacı olan çocukların okul masraflarını karşılayacağını bildirdi. Olaydan sonra aldığı yaraları da paylaşan şarkıcı olay karşısında neye uğradığını şaşırdığını ve tepki bile veremediğini dile getirdi. Bir kadının başka bir kadına zarar vermemesi gerektiğini vurguladı.   Begüm Polat Kariyeri Begüm Polat kariyerine Koyver Gitsin adlı film ile başlamıştır. Film sayesinde oyunculuk hayatı da başlamıştır. Yine aynı filmde seslendirdiği “Tombalacık Halimem” şarkısı ile de şarkı hayatına da giriş yapmıştır. Daha sonrasında 2015 yılında “Susardın” adlı şarkısını piyasa sürmüştür. Son olarak ise bu yıl (2021) Doyulur Mu? Adlı şarkısı ile piyasada yer almıştır. Doyulur Mu? Şarkısı 2.7 milyon dinlenirken bir önce ki şarkısı olan Susardın böyle bir başarıya ulaşamamış ve izlenme sayısı çok düşük kalmıştır.   Begüm Polat ’ın şarkıları Youtube, YouTube müzik, Spotify ve Deezer gibi birçok uygulamada paylaşılmaktadır. Bunun yanında sosyal medyayı da sıklıkla kullanmaktadır. Özellikle İnstagram uygulamasında hatırı sayılır bir takipçisi bulunmaktadır.  
Begüm Polat Kimdir ?

Özellikle 2018 yılında yayınlanan Koyver Gitsin adlı film ile tanınmış bir oyuncudur. Bunun yanında filmde yer alan şarkı olan “Tombalacık Halimem” adlı şarkıyı da kendisi seslendirmiştir. Şarkıyı yorumlaması ile de popülerliği artmıştır. Sonrasında da müzik hayatına devam etmiş ve Doyulur Mu? , Susardım gibi şarkılarla da kendisini göstermiştir. Sosyal medya hesaplarında kendisini “Besteci, Söz Yazarı ve oyuncu” olarak tanımlamaktadır. İnstagram’da 156 bin, Twitter’da ise 3.500 takipçisi bulunmaktadır.

 

Begüm Polat Kişisel Bilgileri

Begüm Polat 1994 yılında doğmuştur. Tam doğum tarihi 1 Haziran 1994’tür. Şu an da yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Begüm Polat ikizler burcudur. Babası Kırşehir annesi ise Orduludur. Memur bir ailenin evladıdır. Begüm polat bunun yanında yaklaşık olarak 167 cm boyunda ve yaklaşık 55 kg’dır.

 

Begüm Polat ’a Yapılan Saldırı

Begüm Polat geçtiğimiz aylarda kendisine yapılan saldırı ile gündeme gelmiştir. Komşusunun kendisine yaptığı saldırı güvenlik kameralarına yakalanmıştır. Begüm Polat komşusu tarafından darp edilmiş ve yaralanmıştır. Saldırı sırasında yanında sevgilisi de bulunmaktaydı. Bunun yanında Begüm Polat saldırganlardan şikayetçi oldu. Maddi ve manevi tazminat davası açan sanatçı davadan kazandığı para ile ihtiyacı olan çocukların okul masraflarını karşılayacağını bildirdi. Olaydan sonra aldığı yaraları da paylaşan şarkıcı olay karşısında neye uğradığını şaşırdığını ve tepki bile veremediğini dile getirdi. Bir kadının başka bir kadına zarar vermemesi gerektiğini vurguladı.

 

Begüm Polat Kariyeri

Begüm Polat kariyerine Koyver Gitsin adlı film ile başlamıştır. Film sayesinde oyunculuk hayatı da başlamıştır. Yine aynı filmde seslendirdiği “Tombalacık Halimem” şarkısı ile de şarkı hayatına da giriş yapmıştır. Daha sonrasında 2015 yılında “Susardın” adlı şarkısını piyasa sürmüştür. Son olarak ise bu yıl (2021) Doyulur Mu? Adlı şarkısı ile piyasada yer almıştır. Doyulur Mu? Şarkısı 2.7 milyon dinlenirken bir önce ki şarkısı olan Susardın böyle bir başarıya ulaşamamış ve izlenme sayısı çok düşük kalmıştır.

 

Begüm Polat ’ın şarkıları Youtube, YouTube müzik, Spotify ve Deezer gibi birçok uygulamada paylaşılmaktadır. Bunun yanında sosyal medyayı da sıklıkla kullanmaktadır. Özellikle İnstagram uygulamasında hatırı sayılır bir takipçisi bulunmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.