,, ,

BBP Rize Milletvekili Adayları ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Siyaset 26.04.2023 - 22:59, Güncelleme: 26.04.2023 - 23:01 8706+ kez okundu.
 

BBP Rize Milletvekili Adayları ilçe ziyaretlerine devam ediyor

BBP Rize Milletvekili Adayları ilçe ziyaretlerine devam ediyor
Büyük Birlik Partisi Rize Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.   Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Milletvekili adayları, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçim öncesi Rize ’yi ilçe ilçe gezmeye devam ediyor.  Dün Rize’nin Pazar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan 1. Sıra Adayı Ensar Özçelik ve 2. Sıra Adayı Nejla Kurtuluş vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve önerileri dinledi. İlçe genelinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayları, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Milletvekilliği oyu için Büyük Birlik Partisi’ne oy vermeleri için destek istediler.  Pazar ilçesinde gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerinde vatandaşların çok yoğun desteği ile karşılaşan BBP Rize Milletvekili adayları Pazarlı vatandaşların desteğine teşekkür ederek Rize için, Pazar için, Ülkemiz için her daim çalışmalarında devam edeceklerini ve her daim yanlarında olduklarını belirttiler. BARAJ SORUNUMUZ YOK Milletvekili Adayı Ensar Özçelik ''30 yıllık tarihimizde ilk defa baraj endişesi taşımadığımız bir seçime giriyoruz. Büyük Birlik Partisi'ne oy vermek isteyenler artık oylarının boşa gideceklerini düşünmeyecekler. Davamızı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de temsil etmek için önümüzde hiçbir engel yok. Gün birlik günüdür. Gün güçlerimizi birleştirme günüdür. 14 Mayıs'ta ayağa kalkacağız, 14 Mayıs'ta "Biz varız" diye haykıracağız, 14 Mayıs'ta oylar Büyük Birlik'e, Büyük Birlik Meclis'e!'' dedi   Milletvekili Adaylarına ziyaretlerinde İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri'de eşlik etti. Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU
BBP Rize Milletvekili Adayları ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Büyük Birlik Partisi Rize Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Milletvekili adayları, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçim öncesi Rize ’yi ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. 

Dün Rize’nin Pazar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan 1. Sıra Adayı Ensar Özçelik ve 2. Sıra Adayı Nejla Kurtuluş vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve önerileri dinledi.

İlçe genelinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayları, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Milletvekilliği oyu için Büyük Birlik Partisi’ne oy vermeleri için destek istediler. 

Pazar ilçesinde gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerinde vatandaşların çok yoğun
desteği ile karşılaşan BBP Rize Milletvekili adayları Pazarlı vatandaşların desteğine teşekkür ederek Rize için, Pazar için, Ülkemiz için her daim çalışmalarında devam edeceklerini ve her daim yanlarında olduklarını belirttiler.

BARAJ SORUNUMUZ YOK

Milletvekili Adayı Ensar Özçelik ''30 yıllık tarihimizde ilk defa baraj endişesi taşımadığımız bir seçime giriyoruz. Büyük Birlik Partisi'ne oy vermek isteyenler artık oylarının boşa gideceklerini düşünmeyecekler. Davamızı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de temsil etmek için önümüzde hiçbir engel yok. Gün birlik günüdür. Gün güçlerimizi birleştirme günüdür. 14 Mayıs'ta ayağa kalkacağız, 14 Mayıs'ta "Biz varız" diye haykıracağız, 14 Mayıs'ta oylar Büyük Birlik'e, Büyük Birlik Meclis'e!'' dedi

 

Milletvekili Adaylarına ziyaretlerinde İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri'de eşlik etti.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.