,, ,

Bayramiç’te Yürüyen Merdiven Hizmete Girdi

Gündem 05.11.2022 - 12:01, Güncelleme: 05.11.2022 - 12:01 3551+ kez okundu.
 

Bayramiç’te Yürüyen Merdiven Hizmete Girdi

Bayramiç’te Yürüyen Merdiven Hizmete Girdi
Çanakkale 'nin Bayramiç ilçe merkezinde Bayramiç Belediyesi tarafından ilçe merkezinde Camicedit Mahallesi Debboy mevkiinde bir süredir yapımı devam eden yürüyen merdiven hizmete girdi. Başkan Mert Uygun , gerçekleşen bu hizmetle bir sözünü daha yerine getirmiş oldu. Seçim öncesinde, nüfusun giderek arttığı Camicedit Mahallesi Debboy mevkiinde yürüyen merdiven yapacağını vaat eden Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, sözünü yerine getirdi. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun yapımı tamamlanan 12 metre yüksekliğindeki yürüyen merdivenin hizmete girmesiyle açıklamada bulundu. Konu hakkında bilgi veren Başkan Mert Uygun , “Yaya ulaşımının daha konforlu hale gelmesi için Debboy mevkiinde inşaa ettiğimiz yürüyen merdiven, halkımızın hizmetine açıldı. Vatandaşlarımızın ihtiyacı ve hayaliydi. Bunu da gerçekleştirmek bize nasip oldu. Halkımızın isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kullanım sırasında kurallara uyulmasını özellikle rica ediyoruz. Güzel günlerde kullanılması dileğiyle, hayırlı uğurlu olsun” dedi. Debboy ’a yürüyen merdivenle ulaşan vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdi ve Başkan Mert Uygun ’a teşekkür etti.  Haber: Birol Güngördü
Bayramiç’te Yürüyen Merdiven Hizmete Girdi

Çanakkale 'nin Bayramiç ilçe merkezinde Bayramiç Belediyesi tarafından ilçe merkezinde Camicedit Mahallesi Debboy mevkiinde bir süredir yapımı devam eden yürüyen merdiven hizmete girdi.

Başkan Mert Uygun , gerçekleşen bu hizmetle bir sözünü daha yerine getirmiş oldu.

Seçim öncesinde, nüfusun giderek arttığı Camicedit Mahallesi Debboy mevkiinde yürüyen merdiven yapacağını vaat eden Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, sözünü yerine getirdi.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun yapımı tamamlanan 12 metre yüksekliğindeki yürüyen merdivenin hizmete girmesiyle açıklamada bulundu.

Konu hakkında bilgi veren Başkan Mert Uygun , “Yaya ulaşımının daha konforlu hale gelmesi için Debboy mevkiinde inşaa ettiğimiz yürüyen merdiven, halkımızın hizmetine açıldı. Vatandaşlarımızın ihtiyacı ve hayaliydi. Bunu da gerçekleştirmek bize nasip oldu. Halkımızın isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kullanım sırasında kurallara uyulmasını özellikle rica ediyoruz. Güzel günlerde kullanılması dileğiyle, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Debboy ’a yürüyen merdivenle ulaşan vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdi ve Başkan Mert Uygun ’a teşekkür etti. 

Haber: Birol Güngördü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.