,, ,

Bayburt-Erzincan kara yolunda kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Gündem 21.10.2023 - 14:24, Güncelleme: 21.10.2023 - 14:25 3580+ kez okundu.
 

Bayburt-Erzincan kara yolunda kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Bayburt’ta iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan bir kişi Erzurum’a sevk edildi.
Bayburt 'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. İ.K'nin kullandığıotomobil ile Bayburt-Erzincan kara yolu Baberti Kampüsü mevkisinde kavşaktan çıkış yapan R.B. idaresindeki  otomobil çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, 0otomobilde bulunan İsmail Sarıoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan sürücü İ.K. ile aynı araçta bulunan Sabiha Atmaca, sağlık ekiplerince Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan İ.K'nin, müdahalenin ardından Erzurum 'a sevk edildiği bildirildi. Kaza nedeniyle güzergahta ulaşım, bir süre tek şeritten kontrollü sağlandı.
Bayburt’ta iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan bir kişi Erzurum’a sevk edildi.

Bayburt 'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İ.K'nin kullandığıotomobil ile Bayburt-Erzincan kara yolu Baberti Kampüsü mevkisinde kavşaktan çıkış yapan R.B. idaresindeki  otomobil çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, 0otomobilde bulunan İsmail Sarıoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yaralanan sürücü İ.K. ile aynı araçta bulunan Sabiha Atmaca, sağlık ekiplerince Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan İ.K'nin, müdahalenin ardından Erzurum 'a sevk edildiği bildirildi.

Kaza nedeniyle güzergahta ulaşım, bir süre tek şeritten kontrollü sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.