,, ,

Başkan Tütüncü'den Atatürk'ün Edirne'ye gelişinin 92. yıl mesajı

Siyaset 21.12.2022 - 15:20, Güncelleme: 21.12.2022 - 15:20 4249+ kez okundu.
 

Başkan Tütüncü'den Atatürk'ün Edirne'ye gelişinin 92. yıl mesajı

Başkan Tütüncü'den Atatürk'ün Edirne'ye gelişinin 92. yıl mesajı
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü "Türkiye Cumhuriyeti'nin serhat kenti, bu ülkenin batıdaki kalesi olan Edirne 'miz her daim ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden gitmiş, onun emanetine her şart ve durumda sahip çıkmıştır"dedi.   Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Edirne'de gelişinin 92. Yıl dönümü kapsamında mesaj yayınlayan başkan Tütüncü, "Her zaman milletinin yanında olan, inkılapların prensiplerini, felsefesini ve yeni Türk devletinin ilkelerini anlatan ve Türk milletinin yüksek vasıflarına güvenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, yüreğimizdeki yeri hiçbir zaman değişmeyecektir.Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi ise şükran ve minnetle anıyoruz. Ata'mızın Edirne'ye gelişinin 92. yıl dönümü kutlu olsun."dedi.
Başkan Tütüncü'den Atatürk'ün Edirne'ye gelişinin 92. yıl mesajı

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü "Türkiye Cumhuriyeti'nin serhat kenti, bu ülkenin batıdaki kalesi olan Edirne 'miz her daim ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden gitmiş, onun emanetine her şart ve durumda sahip çıkmıştır"dedi.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Edirne'de gelişinin 92. Yıl dönümü kapsamında mesaj yayınlayan başkan Tütüncü, "Her zaman milletinin yanında olan, inkılapların prensiplerini, felsefesini ve yeni Türk devletinin ilkelerini anlatan ve Türk milletinin yüksek vasıflarına güvenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, yüreğimizdeki yeri hiçbir zaman değişmeyecektir.Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi ise şükran ve minnetle anıyoruz. Ata'mızın Edirne'ye gelişinin 92. yıl dönümü kutlu olsun."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.