,, ,

Başkan Topaloğlu: Herkesin Bayramı Kutlu Olsun

Gündem 09.04.2024 - 14:27, Güncelleme: 09.04.2024 - 14:27 4779 kez okundu.
 

Başkan Topaloğlu: Herkesin Bayramı Kutlu Olsun

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Topaloğlu, bayramların sevgi, saygı ve hoşgörüyü güçlendirdiğini belirtti.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu , Ramazan Bayramı nedeni ile yayımladığı mesajında bayramların sevgi, saygı ve hoşgörünün güçlendiği günler olduğunun altını çizerek “Kemer’imizde, Antalya’mızda ve güzel ülkemizde yaşayan tüm değerli yurttaşlarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyorum” dedi.    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu , yayımladığı bayram mesajında şu görüş ve düşüncelere yer verdi; “Bayramlarımız birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlıkların unutulduğu, insanlarımızın kaynaşmasına vesile olan son derece önemli günlerdir. Kemer Belediyesi’nin her zaman yanınızda olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştığımızı ve çalışmaya devam ettiğimizi her zaman olduğu gibi önceliğimizin sevgi, saygı ve hoşgörü olduğunu belirtmek istiyorum. Ramazan ayı boyunca paylaştığımız iftar sofralarındaki gibi birliği, beraberliği ve dayanışmayı bayramda da sürdüreceğiz. Gönüllerimizin bir olması, birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesi dilekleri ile Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine ve dünyaya barış, sağlık ve bereket getirmesini yürekten temenni ediyorum. Aileniz ve sevdikleriniz ile nice bayramlara kavuşmanızı diliyor, hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Topaloğlu, bayramların sevgi, saygı ve hoşgörüyü güçlendirdiğini belirtti.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu , Ramazan Bayramı nedeni ile yayımladığı mesajında bayramların sevgi, saygı ve hoşgörünün güçlendiği günler olduğunun altını çizerek “Kemer’imizde, Antalya’mızda ve güzel ülkemizde yaşayan tüm değerli yurttaşlarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyorum” dedi.
 
  Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu , yayımladığı bayram mesajında şu görüş ve düşüncelere yer verdi;
“Bayramlarımız birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlıkların unutulduğu, insanlarımızın kaynaşmasına vesile olan son derece önemli günlerdir.
Kemer Belediyesi’nin her zaman yanınızda olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştığımızı ve çalışmaya devam ettiğimizi her zaman olduğu gibi önceliğimizin sevgi, saygı ve hoşgörü olduğunu belirtmek istiyorum.
Ramazan ayı boyunca paylaştığımız iftar sofralarındaki gibi birliği, beraberliği ve dayanışmayı bayramda da sürdüreceğiz.
Gönüllerimizin bir olması, birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesi dilekleri ile Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine ve dünyaya barış, sağlık ve bereket getirmesini yürekten temenni ediyorum.
Aileniz ve sevdikleriniz ile nice bayramlara kavuşmanızı diliyor, hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.