,, ,

Başkan Osman Genç Cumhuriyetin 100. Yılında 181 Bin 831 Öğretmenin Yeniden Ders Başı Yaptı

Gündem 11.09.2023 - 10:00, Güncelleme: 11.09.2023 - 10:22 3172+ kez okundu.
 

Başkan Osman Genç Cumhuriyetin 100. Yılında 181 Bin 831 Öğretmenin Yeniden Ders Başı Yaptı

Afrika – Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç yeni eğitim öğretim yılı mesajı yayınladı. Genç, eğitimin önemine vurgu yaparak öğrenci, öğretmen ve velilere başarılar diledi.
Afrika – Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Cumhuriyetin 100. yılında 181 bin 831 öğretmenin derslere başladığını vurgulayan Osman Genç “Bugün, Cumhuriyetimizin yarınları olan çocuklarımız ve gençlerimiz için yeni bir eğitim öğretim dönemi başlıyor. Bu dönem, ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkıda bulunacak, ülkemizi geleceğe taşıyacak yeni nesillerin yetişmesi yolunda önemli bir imkandır.” diye konuştu. Osman Genç “Eğitim, ülkemizin geleceği için en önemli yatırımdır. Bu sebeple, eğitime her zaman öncelik tanıyoruz. Bu çerçevede, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, eğitim kalitesini artırmak ve eğitim hizmetlerini ulaşılabilir kılmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.” dedi. Öğrencilere de hitap eden Osman Genç “Sevgili öğrenciler, sizler, Cumhuriyetimizin geleceğisiniz. Geleceğiniz için çabalayın, öğrenin, kendinizi geliştirin. Ülkemizi daha da ileriye taşıyacak olan sizlersiniz.” şeklinde konuştu. Öğretmenlere de teşekkür eden Genç, “Sevgili öğretmenler, sizler, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişiminde en önemli rolü üstlenen değerli insanlarsınız. Sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için elinizden geleni yapın.” ifadelerini kullandı. Başkan Osman Genç mesajını, “2023-2024 eğitim öğretim yılı, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun.” diyerek bitirdi.
Afrika – Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç yeni eğitim öğretim yılı mesajı yayınladı. Genç, eğitimin önemine vurgu yaparak öğrenci, öğretmen ve velilere başarılar diledi.

Afrika – Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyetin 100. yılında 181 bin 831 öğretmenin derslere başladığını vurgulayan Osman Genç “Bugün, Cumhuriyetimizin yarınları olan çocuklarımız ve gençlerimiz için yeni bir eğitim öğretim dönemi başlıyor. Bu dönem, ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkıda bulunacak, ülkemizi geleceğe taşıyacak yeni nesillerin yetişmesi yolunda önemli bir imkandır.” diye konuştu.

Osman Genç “Eğitim, ülkemizin geleceği için en önemli yatırımdır. Bu sebeple, eğitime her zaman öncelik tanıyoruz. Bu çerçevede, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, eğitim kalitesini artırmak ve eğitim hizmetlerini ulaşılabilir kılmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.” dedi.

Öğrencilere de hitap eden Osman Genç “Sevgili öğrenciler, sizler, Cumhuriyetimizin geleceğisiniz. Geleceğiniz için çabalayın, öğrenin, kendinizi geliştirin. Ülkemizi daha da ileriye taşıyacak olan sizlersiniz.” şeklinde konuştu.

Öğretmenlere de teşekkür eden Genç, “Sevgili öğretmenler, sizler, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişiminde en önemli rolü üstlenen değerli insanlarsınız. Sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için elinizden geleni yapın.” ifadelerini kullandı.

Başkan Osman Genç mesajını, “2023-2024 eğitim öğretim yılı, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun.” diyerek bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.