,, ,

Başkan Melek Gözen’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Gündem 06.02.2024 - 11:07, Güncelleme: 06.02.2024 - 11:07 3729+ kez okundu.
 

Başkan Melek Gözen’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

İyilik Bulaşıcıdır Derneği, 6 Şubat 2023 depreminin yıl dönümünde anma mesajı yayınladı. Başkan Melek Gözen, kaybedilenlere rahmet, yaralılara şifa diledi
 İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ’nin Anma Mesajı 6 Şubat 2024 - İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melek Gözen , 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin birinci yıl dönümünde bir anma mesajı yayınladı. Gözen, mesajında “Vaktinden önce gider mi insan? Gidiyorlar işte! Duvarda hırkaları, cebinde fotoğrafları, radyoda şarkıları… Her şeyi dağıtıp gidiyorlar hem de…” ifadelerini kullandı. Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Gözen, halen tedavi görmekte olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diledi. Gözen, mesajının sonunda “Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın…” temennisinde bulundu.
İyilik Bulaşıcıdır Derneği, 6 Şubat 2023 depreminin yıl dönümünde anma mesajı yayınladı. Başkan Melek Gözen, kaybedilenlere rahmet, yaralılara şifa diledi

  İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ’nin Anma Mesajı

6 Şubat 2024 - İyilik Bulaşıcıdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melek Gözen , 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin birinci yıl dönümünde bir anma mesajı yayınladı.

Gözen, mesajında “Vaktinden önce gider mi insan? Gidiyorlar işte! Duvarda hırkaları, cebinde fotoğrafları, radyoda şarkıları… Her şeyi dağıtıp gidiyorlar hem de…” ifadelerini kullandı.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Gözen, halen tedavi görmekte olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diledi.

Gözen, mesajının sonunda “Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın…” temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.