,, ,

Başkan Karataş Gönül Dostları Derneğini ziyaret etti

Siyaset 09.12.2022 - 13:11, Güncelleme: 09.12.2022 - 13:11 4118+ kez okundu.
 

Başkan Karataş Gönül Dostları Derneğini ziyaret etti

Başkan Karataş Gönül Dostları Derneğini ziyaret etti
Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ve beraberindeki heyet Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.   3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile yapılan ziyarette, Başkan Karataş,Toplumda yaşayan engell bireylerimizin tamamının topluma daha çabuk ve hızlı adapte olabilmesi için şehir planlarında ve yapılacak olan uygulamalarda engellinin yararına yönelik çalışmaların artırılması gerektiğini ifade etti.   Toplum içerisinde bir bütün olarak,tüm bireylerin olduğu kadar engelli bireylerin de ulaşılabililirlik noktasında, şehre ataptasyonunun ivedilikle yapılması gerektiğini ifadelendirdi. Gerek siyasi gerekse toplumsal anlamda  her siyasi partinin ülke meseleleri ve toplumsal meselelerde ortak hareket etmesi gerektiğini ifade eden Başkan Karataş, aynı zamanda  bunun bir insanlık vazifesi olduğunu bir vijdani gereksinim olduğunu ifade etti.     Yapılan Ziyarete Saadet Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Oğuz ve Mali İdareler Başkanı İlyas Dikici de katıldı. Ziyarette Rahmetli Necmettin Erbakan ’ın Davam isimli kitabı ve Temel Karamollaoğlu’nun Son Tanık isimli Kitapları Başkan Yıldız Değer’e hediye edildi. Ziyaret Çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdirilirken, Gönül Dostları Derneği Başkanı Yıldız Değer ’de yapılan ziyaret nedeniyle teşekkür etti.  Haber: İsmail Ögeday)    
Başkan Karataş Gönül Dostları Derneğini ziyaret etti

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ve beraberindeki heyet Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile yapılan ziyarette, Başkan Karataş,Toplumda yaşayan engell bireylerimizin tamamının topluma daha çabuk ve hızlı adapte olabilmesi için şehir planlarında ve yapılacak olan uygulamalarda engellinin yararına yönelik çalışmaların artırılması gerektiğini ifade etti.

 

Toplum içerisinde bir bütün olarak,tüm bireylerin olduğu kadar engelli bireylerin de ulaşılabililirlik noktasında, şehre ataptasyonunun ivedilikle yapılması gerektiğini ifadelendirdi. Gerek siyasi gerekse toplumsal anlamda  her siyasi partinin ülke meseleleri ve toplumsal meselelerde ortak hareket etmesi gerektiğini ifade eden Başkan Karataş, aynı zamanda  bunun bir insanlık vazifesi olduğunu bir vijdani gereksinim olduğunu ifade etti.

 

 

Yapılan Ziyarete Saadet Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Oğuz ve Mali İdareler Başkanı İlyas Dikici de katıldı. Ziyarette Rahmetli Necmettin Erbakan ’ın Davam isimli kitabı ve Temel Karamollaoğlu’nun Son Tanık isimli Kitapları Başkan Yıldız Değer’e hediye edildi. Ziyaret Çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdirilirken, Gönül Dostları Derneği Başkanı Yıldız Değer ’de yapılan ziyaret nedeniyle teşekkür etti. 

Haber: İsmail Ögeday)

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.