,, ,

Başkan Çevik'ten iktidar açıklaması

Siyaset 19.12.2022 - 16:57, Güncelleme: 19.12.2022 - 16:57 4338+ kez okundu.
 

Başkan Çevik'ten iktidar açıklaması

Başkan Çevik'ten iktidar açıklaması
Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik , partilerinin hızla büyüdüğünü belirterek, kuruluşlarının 4. yılını iktidarda ve mecliste kutlayacaklarını söyledi. Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik , partilerine ve gelecek hedeflerine ilişkin oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Başkan Çevik, Gelecek Partisinin kurulalı 3 yıl olmasına rağmen halkta büyük ilgi gördüğünü ve her geçen gün büyümeye devam ettiğini söyledi. Yola iktidar hedefiyle çıktıklarını dile getiren Çevik, "Amacımız iktidar olmak. Hedefimiz ülkemizin tüm sorunlarını çözmek. Bu yüzden elimizi taşın altına koyduk. Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu öncülüğünde bu hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır." Başkan Çevik, partilerinin kuruluşunun 3. yıl dönümünü yeni kutladıklarını anımsatarak, "3 yılda oldukça büyük bir yol kat ettik. Halkımızın ilgisi giderek büyüyor. Akın akın partimize geliyorlar. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki inşallah kuruluşumuzun 4. yılını iktidarda ve mecliste kutlayacağız." diye konuştu.    
Başkan Çevik'ten iktidar açıklaması

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik , partilerinin hızla büyüdüğünü belirterek, kuruluşlarının 4. yılını iktidarda ve mecliste kutlayacaklarını söyledi.

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik , partilerine ve gelecek hedeflerine ilişkin oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.
Başkan Çevik, Gelecek Partisinin kurulalı 3 yıl olmasına rağmen halkta büyük ilgi gördüğünü ve her geçen gün büyümeye devam ettiğini söyledi.
Yola iktidar hedefiyle çıktıklarını dile getiren Çevik, "Amacımız iktidar olmak. Hedefimiz ülkemizin tüm sorunlarını çözmek. Bu yüzden elimizi taşın altına koyduk. Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu öncülüğünde bu hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır."
Başkan Çevik, partilerinin kuruluşunun 3. yıl dönümünü yeni kutladıklarını anımsatarak, "3 yılda oldukça büyük bir yol kat ettik. Halkımızın ilgisi giderek büyüyor. Akın akın partimize geliyorlar. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki inşallah kuruluşumuzun 4. yılını iktidarda ve mecliste kutlayacağız." diye konuştu.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.