,, ,

Başkan Alçın Gelecek Partimiz 3 Yaşında

Siyaset 12.12.2022 - 15:49, Güncelleme: 12.12.2022 - 15:49 3798+ kez okundu.
 

Başkan Alçın Gelecek Partimiz 3 Yaşında

Başkan Alçın Gelecek Partimiz 3 Yaşında
Gelecek Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Fesih Alçın , Gelecek Partisi 'nin kuruluşu nedeniyle kutlama mesaj yayımladı.   Kısa sürede milyonlarca kişinin kalbinde yer edindiklerini belirten Gelecek Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Fesih Alçın , "Daha 3 yıl olmasına rağmen kuruluşumuzdan bugüne büyük yol kat ettik. 12 Aralık 2019 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu 'nun öncülüğünde ülkemizi düzlüğe çıkarmak için vira bismillah dedik. Başakşehir 'de seçimlerde partimizi iktidara taşımak en büyük amacımızdır. Seçimlere kısa bir süre kaldı ve çalışmalarımızı artırarak, bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Hep birlikte güzel bir gelecek inşa etme için buradayız ve olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda partimizin kuruluşu bir kez daha kutluyor, ülkemize hayırlı olsun diliyorum." dedi.
Başkan Alçın Gelecek Partimiz 3 Yaşında

Gelecek Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Fesih Alçın , Gelecek Partisi 'nin kuruluşu nedeniyle kutlama mesaj yayımladı.

 
Kısa sürede milyonlarca kişinin kalbinde yer edindiklerini belirten Gelecek Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Fesih Alçın , "Daha 3 yıl olmasına rağmen kuruluşumuzdan bugüne büyük yol kat ettik. 12 Aralık 2019 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu 'nun öncülüğünde ülkemizi düzlüğe çıkarmak için vira bismillah dedik. Başakşehir 'de seçimlerde partimizi iktidara taşımak en büyük amacımızdır. Seçimlere kısa bir süre kaldı ve çalışmalarımızı artırarak, bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Hep birlikte güzel bir gelecek inşa etme için buradayız ve olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda partimizin kuruluşu bir kez daha kutluyor, ülkemize hayırlı olsun diliyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.