,, ,

Bakan Özhaseki, Deprem Bölgesindeki İmar ve İhya Çalışmalarını Değerlendirdi

Gündem 26.01.2024 - 18:20, Güncelleme: 26.01.2024 - 18:20 3208+ kez okundu.
 

Bakan Özhaseki, Deprem Bölgesindeki İmar ve İhya Çalışmalarını Değerlendirdi

Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki imar ve ihya çalışmalarının tamamlandığını ve konutların teslimine başlanacağını belirtti.
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki , AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Genel Başkanvekili Yardımcısı Hacı Turan ile bir araya gelerek deprem bölgesinde yürütülen imar ve ihya çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda, depremden etkilenen bölgelerde yapılan hasar tespit çalışmalarının tamamlandığı ve yıkılan veya ağır hasar gören binaların yerine yenilerinin inşasına başlandığı belirtildi. Özhaseki, toplantıda yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, vatandaşlarımızın güvenle yaşayacakları tamamlanan konutlarımızı Şubat ayı başından itibaren toplu olarak teslim etmeye başlıyoruz. Sonrasındaki dönemde de her ay, anahtar teslimlerine etap etap devam edeceğiz." dedi.
Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki imar ve ihya çalışmalarının tamamlandığını ve konutların teslimine başlanacağını belirtti.

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki , AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Genel Başkanvekili Yardımcısı Hacı Turan ile bir araya gelerek deprem bölgesinde yürütülen imar ve ihya çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda, depremden etkilenen bölgelerde yapılan hasar tespit çalışmalarının tamamlandığı ve yıkılan veya ağır hasar gören binaların yerine yenilerinin inşasına başlandığı belirtildi.

Özhaseki, toplantıda yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, vatandaşlarımızın güvenle yaşayacakları tamamlanan konutlarımızı Şubat ayı başından itibaren toplu olarak teslim etmeye başlıyoruz. Sonrasındaki dönemde de her ay, anahtar teslimlerine etap etap devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.