,, ,

"Baharın müjdecisi" kardelenler Muş Ovası'nı süsledi

Gündem 19.03.2023 - 18:44, Güncelleme: 19.03.2023 - 18:44 4503+ kez okundu.
 

"Baharın müjdecisi" kardelenler Muş Ovası'nı süsledi

"Baharın müjdecisi" kardelenler Muş Ovası'nı süsledi
Muş 'ta "baharın müjdecisi" olarak adlandırılan kardelenler çiçek açmaya başladı. Kışın sert geçtiği kentte, havaların ısınmasıyla kardelenler yüzünü gösterdi. Muş Ovası'nı beyaza bürüyen kardelenler, vatandaşların yanı sıra fotoğraf tutkunlarından da ilgi gördü. Fotoğraf sanatçısı Kenan Demir, karların erimesiyle "baharın müjdecisi" olarak bilinen kardelen çiçeklerinin açtığını söyledi. Karlı dağlara karşı baharın yaşandığı ovada kardelenleri fotoğrafladığını belirten Demir, çok güzel görüntülerin ortaya çıktığını aktardı. Fotoğraf tutkunu Rüveyda Baydar ise karlar eridikten sonra çiçek açan kardelenleri görüntülemek için Muş Ovası'na geldiklerini ve eşsiz manzarayla karşılaştıklarını dile getirdi.
"Baharın müjdecisi" kardelenler Muş Ovası'nı süsledi

Muş 'ta "baharın müjdecisi" olarak adlandırılan kardelenler çiçek açmaya başladı.

Kışın sert geçtiği kentte, havaların ısınmasıyla kardelenler yüzünü gösterdi.

Muş Ovası'nı beyaza bürüyen kardelenler, vatandaşların yanı sıra fotoğraf tutkunlarından da ilgi gördü.

Fotoğraf sanatçısı Kenan Demir, karların erimesiyle "baharın müjdecisi" olarak bilinen kardelen çiçeklerinin açtığını söyledi.

Karlı dağlara karşı baharın yaşandığı ovada kardelenleri fotoğrafladığını belirten Demir, çok güzel görüntülerin ortaya çıktığını aktardı.

Fotoğraf tutkunu Rüveyda Baydar ise karlar eridikten sonra çiçek açan kardelenleri görüntülemek için Muş Ovası'na geldiklerini ve eşsiz manzarayla karşılaştıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.