,, ,

Aydınlı yüzücü üçüncü oldu

Spor 07.11.2022 - 17:32, Güncelleme: 07.11.2022 - 17:32 37050+ kez okundu.
 

Aydınlı yüzücü üçüncü oldu

Aydınlı yüzücü üçüncü oldu
Muğla 'nın Marmaris ile Fethiye ilçelerinde 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası 'nın Göcek etabı tamamlandı. Şampiyonada Aydınlı yüzücü Aslı Nüshet Keçelioğlu 45-49 yaş grubunda üçüncü, genel klasmanda altıncı oldu.     Muğla Valiliği himayesi, Rixos Premium ev sahipliğinde Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde düzenlenen Rixos Premium 5 Kilometre Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda 14-80 yaş aralığındaki 119 sporcu mücadele etti.   Zeytin adası etrafındaki oluşturulan parkurda 5 kilometre boyunca sporcular dereceye girebilmek için kulaç attı. Yüzücülerin güvenliğini Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi Kurbağa Adamlar sağladı.   Şampiyonada dereceye giren yüzücüler ödüllerini, Göcek Rixos Premium'da Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Rixos Premium Genel Müdürü Semih Elbaba 'dan aldı.   Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel , 3 gün süren şampiyonanın sona ermesiyle Bodrum, Marmaris ve Göcek'te düzenledikleri turkuaz yüzme serisinin de tamamlandığını kaydetti.   AYDIN'IN GURURU   Şampiyonada Aydınlı yüzücü Aslı Nüshet Keçelioğlu 45-49 yaş grubunda üçüncü, genel klasmanda altıncı olarak, daha önceki bir çok yarışmada olduğu gibi, Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nda da Aydın'ın gururu oldu.  Haber : Erdal Aydın
Aydınlı yüzücü üçüncü oldu

Muğla 'nın Marmaris ile Fethiye ilçelerinde 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası 'nın Göcek etabı tamamlandı. Şampiyonada Aydınlı yüzücü Aslı Nüshet Keçelioğlu 45-49 yaş grubunda üçüncü, genel klasmanda altıncı oldu.

 

 

Muğla Valiliği himayesi, Rixos Premium ev sahipliğinde Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde düzenlenen Rixos Premium 5 Kilometre Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda 14-80 yaş aralığındaki 119 sporcu mücadele etti.

 

Zeytin adası etrafındaki oluşturulan parkurda 5 kilometre boyunca sporcular dereceye girebilmek için kulaç attı. Yüzücülerin güvenliğini Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi Kurbağa Adamlar sağladı.

 

Şampiyonada dereceye giren yüzücüler ödüllerini, Göcek Rixos Premium'da Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Rixos Premium Genel Müdürü Semih Elbaba 'dan aldı.

 

Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel , 3 gün süren şampiyonanın sona ermesiyle Bodrum, Marmaris ve Göcek'te düzenledikleri turkuaz yüzme serisinin de tamamlandığını kaydetti.

 

AYDIN'IN GURURU

 

Şampiyonada Aydınlı yüzücü Aslı Nüshet Keçelioğlu 45-49 yaş grubunda üçüncü, genel klasmanda altıncı olarak, daha önceki bir çok yarışmada olduğu gibi, Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nda da Aydın'ın gururu oldu. 

Haber : Erdal Aydın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.