,, ,

Ayça Varlıer ve DJ Serhan Aydemir’den ‘Disco Turco’ Şöleni

Müzik 20.12.2023 - 09:52, Güncelleme: 20.12.2023 - 09:52 7088+ kez okundu.
 

Ayça Varlıer ve DJ Serhan Aydemir’den ‘Disco Turco’ Şöleni

Ayça Varlıer ve DJ Serhan Aydemir, ‘Disco Turco’ ile New York’ta Türk müziğini yankılandırıyor
Ünlü oyuncu ve aynı zamanda şarkıcı Ayça Varlıer ve DJ Serhan Aydemir Manhattan'ın popüler mekanı Drom 'da geçtiğimiz akşam muhteşem bir performans sergiledi. ' Disco Turco ' adı verilen bu özel gecede, Türkçe ve İngilizce pop şarkılarına Varlier'in büyüleyici vokalleri eşlik etti, Aydemir ise DJ kabininde harikalar yarattı. New York'taki Türk topluluğu, bu eşsiz müzik şölenine coşkuyla katıldı.   Ayça Varlıer ' uzun zaman sonra şarkı söylemek muhteşem bir his. Hele hiç bilmediğim bir kitlenin karşısında onların alkışları ve tepkileri ile daha da sarsıcı duygular yaşattılar' açıklamasını yaptı. Varlıer bundan sonra ayda 1 kere aynı mekanda sahne alacak.
Ayça Varlıer ve DJ Serhan Aydemir, ‘Disco Turco’ ile New York’ta Türk müziğini yankılandırıyor

Ünlü oyuncu ve aynı zamanda şarkıcı Ayça Varlıer ve DJ Serhan Aydemir Manhattan'ın popüler mekanı Drom 'da geçtiğimiz akşam muhteşem bir performans sergiledi. ' Disco Turco ' adı verilen bu özel gecede, Türkçe ve İngilizce pop şarkılarına Varlier'in büyüleyici vokalleri eşlik etti, Aydemir ise DJ kabininde harikalar yarattı. New York'taki Türk topluluğu, bu eşsiz müzik şölenine coşkuyla katıldı.

 
Ayça Varlıer ' uzun zaman sonra şarkı söylemek muhteşem bir his. Hele hiç bilmediğim bir kitlenin karşısında onların alkışları ve tepkileri ile daha da sarsıcı duygular yaşattılar' açıklamasını yaptı. Varlıer bundan sonra ayda 1 kere aynı mekanda sahne alacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.