,, ,

Av.Yıldız Özkan: Mahkumlara ve tutuklu bulunanlara 3 yıl indirim verilmeli

Gündem 12.06.2023 - 09:00, Güncelleme: 12.06.2023 - 09:03 3180+ kez okundu.
 

Av.Yıldız Özkan: Mahkumlara ve tutuklu bulunanlara 3 yıl indirim verilmeli

Av. Yıldız Özkan: Mahkumlara ve tutuklu bulunanlara 3 yıl indirim verilmeli
Ceza evleri tıklım tıklım. Avukat Yıldız Özkan , Ceza Avukatı olarak ceza evine ziyaretlere gittiğinde yatacak yer olmadığını söyledi. Avukat Yıldız Özkan ; Covid-19 'dan dolayı çıkanlar var. Bu hükümlüler işlerini kurdular. Herkes işinde gücünde. Adalet bakanı 3 yıl indirim verirse ceza evlerinde ve dışarıda olanlara rahatlama olacaktır. Genel af yasası çıkarılmayıp, çeşitli suçlardan mahkumiyeti olan kişilere 3 yıl ceza indirimi uygulanması durumunda; infaz kurumlarında olan veya cezası onanmış olan bazı siyasiler dışarıya çıkabilecekler ama seçilme hakları ellerinden alınmış olacak.  
Av. Yıldız Özkan: Mahkumlara ve tutuklu bulunanlara 3 yıl indirim verilmeli

Ceza evleri tıklım tıklım. Avukat Yıldız Özkan , Ceza Avukatı olarak ceza evine ziyaretlere gittiğinde yatacak yer olmadığını söyledi. Avukat Yıldız Özkan ; Covid-19 'dan dolayı çıkanlar var. Bu hükümlüler işlerini kurdular. Herkes işinde gücünde. Adalet bakanı 3 yıl indirim verirse ceza evlerinde ve dışarıda olanlara rahatlama olacaktır.

Genel af yasası çıkarılmayıp, çeşitli suçlardan mahkumiyeti olan kişilere 3 yıl ceza indirimi uygulanması durumunda; infaz kurumlarında olan veya cezası onanmış olan bazı siyasiler dışarıya çıkabilecekler ama seçilme hakları ellerinden alınmış olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.