,, ,

Avrupa Birliğinden, 2023 Seçimlerine Aylar Kala Yine USESAM’A Davet;

Gündem 05.02.2023 - 13:10, Güncelleme: 05.02.2023 - 13:16 6052+ kez okundu.
 

Avrupa Birliğinden, 2023 Seçimlerine Aylar Kala Yine USESAM’A Davet;

Avrupa Birliğinden, 2023 Seçimleri Aylar Kala Yine USESAM’A Davet;
Avrupa ’nın ve Türkiye’nin en saygın, güvenilir ve tarafsız Araştırma şirketinden biri olan, USESAM ’ın ( Uluslararası Siyaset Ekonomi ve Strateji Araştırma Merkezi ) Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş , Avrupa Birliğinin düzenleyeceği  “TÜRKİYE’DE 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ” Konulu Panelde sunum yapmak üzere davet edildi. Erdoğmuş,Panelde ; -  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kaç ittifak ve hangi adaylar yarışacak ? -  Avrupa Birliğinin de yakından takip ettiği Üçüncü ittifakı oluşturan Cumhurbaşkanlığı yarışının en güçlü Adayı Onur İttifakının Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Yaşar Aydın’ın projeleri ve çözümleri neler ? -  Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hangi ittifakın adayı kazanacak ? -  Türk halkının yeni Cumhurbaşkanından beklentileri neler ? -  Hangi partiler barajı aşabilecek ? Ana Başlık ve konulu Panelde, USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, USESAM Araştırma Şirketinin Türkiye’de yapmış olduğu kamuoyu araştırmaları,Anket çalışmaları ışığında, Analizlerini kapsamlı bir sunumla dile getireceklerini ve USESAM ‘ın hazırladığı Raporu sunacaklarını söyledi.
Avrupa Birliğinden, 2023 Seçimleri Aylar Kala Yine USESAM’A Davet;

Avrupa ’nın ve Türkiye’nin en saygın, güvenilir ve tarafsız Araştırma şirketinden biri olan, USESAM ’ın ( Uluslararası Siyaset Ekonomi ve Strateji Araştırma Merkezi ) Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş , Avrupa Birliğinin düzenleyeceği  “TÜRKİYE’DE 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ” Konulu Panelde sunum yapmak üzere davet edildi.
Erdoğmuş,Panelde ;
-  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kaç ittifak ve hangi adaylar yarışacak ?
Avrupa Birliğinin de yakından takip ettiği Üçüncü ittifakı oluşturan Cumhurbaşkanlığı yarışının en güçlü Adayı Onur İttifakının Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Yaşar Aydın’ın projeleri ve çözümleri neler ?
-  Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hangi ittifakın adayı kazanacak ?
-  Türk halkının yeni Cumhurbaşkanından beklentileri neler ?
-  Hangi partiler barajı aşabilecek ?
Ana Başlık ve konulu Panelde,
USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, USESAM Araştırma Şirketinin Türkiye’de yapmış olduğu kamuoyu araştırmaları,Anket çalışmaları ışığında, Analizlerini kapsamlı bir sunumla dile getireceklerini ve USESAM ‘ın hazırladığı Raporu sunacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.