,, ,

Av Günü Filminin Konusu Nedir

Tv-Dünyası 22.07.2023 - 09:35, Güncelleme: 22.07.2023 - 09:37 5997+ kez okundu.
 

Av Günü Filminin Konusu Nedir

Av Günü Filminin Konusu Nedir
Av Günü ( The Hunt ), Craig Zobel 'in yönettiği ve Damon Lindelof'un yazıp yapımcılığını üstlendiği 2020 Amerikan psikolojik gerilim filmidir. Filmde Betty Gilpin , Ike Barinholtz , Emma Roberts , Ethan Suplee , Hilary Swank , Wayne Duvall , Justin Hartley ve Glenn Howerton yer alıyor. Film, on kadından oluşan bir grup arkadaşın, "Av" olarak adlandırılan bir programın kurbanları olarak vahşi doğada uyandırıldıklarını anlatan bir hikayeyi anlatıyor. Program, zengin erkeklerin para ödeyerek insanları avlamalarına izin veren gizli bir organizasyondur. Kadınlar, hayatta kalmak için birlikte çalışmalı ve onları avlayanlardan kaçmalıdırlar. Film , şiddet, gerilim ve korku unsurları içeriyor. Filmin konusu, Amerikan toplumunda var olan cinsiyetçilik ve kadın düşmanlığı gibi konuları ele alıyor. Film eleştirmenler tarafından beğenilmekle birlikte, bazı kesimlerden eleştiriler de aldı. Filmin bazı izleyiciler tarafından şiddeti ve korku unsurları nedeniyle uygunsuz bulunmuş.
Av Günü Filminin Konusu Nedir

Av Günü ( The Hunt ), Craig Zobel 'in yönettiği ve Damon Lindelof'un yazıp yapımcılığını üstlendiği 2020 Amerikan psikolojik gerilim filmidir. Filmde Betty Gilpin , Ike Barinholtz , Emma Roberts , Ethan Suplee , Hilary Swank , Wayne Duvall , Justin Hartley ve Glenn Howerton yer alıyor.

Film, on kadından oluşan bir grup arkadaşın, "Av" olarak adlandırılan bir programın kurbanları olarak vahşi doğada uyandırıldıklarını anlatan bir hikayeyi anlatıyor. Program, zengin erkeklerin para ödeyerek insanları avlamalarına izin veren gizli bir organizasyondur. Kadınlar, hayatta kalmak için birlikte çalışmalı ve onları avlayanlardan kaçmalıdırlar.

Film , şiddet, gerilim ve korku unsurları içeriyor. Filmin konusu, Amerikan toplumunda var olan cinsiyetçilik ve kadın düşmanlığı gibi konuları ele alıyor. Film eleştirmenler tarafından beğenilmekle birlikte, bazı kesimlerden eleştiriler de aldı. Filmin bazı izleyiciler tarafından şiddeti ve korku unsurları nedeniyle uygunsuz bulunmuş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.