,, ,

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP'den İstifa Etti

Siyaset 26.01.2024 - 18:25, Güncelleme: 26.01.2024 - 18:25 6039+ kez okundu.
 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP'den İstifa Etti

Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi, CHP’den istifa ettiğini ve partinin ‘Yeniden Büyük Türkiye’ hedefine engel olan tasfiye anlayışını eleştirdi.
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. İlgezdi, yaptığı açıklamada, CHP'nin son kurultayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 'nu destekleyenlerin tek tek partiden tasfiye edildiğini söyledi. İlgezdi, "CHP'nin her kademesinde gece gündüz görev yapmış 40 yıllık bir partili olarak bu yaşananlar hem beni hem de milyonlarca partilimizi üzmüştür. Partimizin değerlerinin bu kadar hoyratça harcanmasına gönlüm razı değildir. Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum." dedi. İlgezdi, istifa açıklamasında, CHP'nin son kurultayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlerin tasfiye edildiğini belirterek, "Bugün, CHP'nin 'Yeniden Büyük Türkiye' hedefinin önündeki en büyük engel, bu tasfiye anlayışıdır. Bu anlayış, CHP'yi içinden çıkılmaz bir çıkmaza sürüklemektedir." ifadelerini kullandı. İlgezdi, CHP'nin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde, 'Yeniden Büyük Türkiye' hedefi doğrultusunda ilerleyebileceğini belirterek, "Ancak bunun için, bu tasfiye anlayışından vazgeçilmesi, CHP'nin köklü bir demokrasi dönüşümüne girmesi gerekmektedir." dedi.
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi, CHP’den istifa ettiğini ve partinin ‘Yeniden Büyük Türkiye’ hedefine engel olan tasfiye anlayışını eleştirdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. İlgezdi, yaptığı açıklamada, CHP'nin son kurultayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 'nu destekleyenlerin tek tek partiden tasfiye edildiğini söyledi.

İlgezdi, "CHP'nin her kademesinde gece gündüz görev yapmış 40 yıllık bir partili olarak bu yaşananlar hem beni hem de milyonlarca partilimizi üzmüştür. Partimizin değerlerinin bu kadar hoyratça harcanmasına gönlüm razı değildir. Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum." dedi.

İlgezdi, istifa açıklamasında, CHP'nin son kurultayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlerin tasfiye edildiğini belirterek, "Bugün, CHP'nin 'Yeniden Büyük Türkiye' hedefinin önündeki en büyük engel, bu tasfiye anlayışıdır. Bu anlayış, CHP'yi içinden çıkılmaz bir çıkmaza sürüklemektedir." ifadelerini kullandı.

İlgezdi, CHP'nin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde, 'Yeniden Büyük Türkiye' hedefi doğrultusunda ilerleyebileceğini belirterek, "Ancak bunun için, bu tasfiye anlayışından vazgeçilmesi, CHP'nin köklü bir demokrasi dönüşümüne girmesi gerekmektedir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.