,, ,

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Der: "Kapı Çalmadıkça Seçim Kazanılamaz"

Siyaset 19.09.2023 - 09:23, Güncelleme: 19.09.2023 - 09:23 3410+ kez okundu.
 

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Der: "Kapı Çalmadıkça Seçim Kazanılamaz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “yeteri kadar vatandaşın kapısını çalamadık” açıklaması, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der tarafından desteklendi. Der, seçim kazanmak için kapı çalmak gerektiğini belirtti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun, "yeterince kapı çalınmadığı" eleştirisine Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der de destek verdi. Der, "Genel Başkanımızın bu sözüyle hareket ederek çalmadık kapı bırakmamazı gerekiyor" dedi. Kılıçdaroğlu, seçim sonrası yapılan analizlere yönelik olarak yaptığı konuşmada, "Yeteri kadar vatandaşın kapısını çalamadık. Kendi derdimizi anlatmak değil, onun derdini dinlemedik. Onun sorunlarını nasıl çözeceğimizi yeteri kadar anlatamadık. Dolayısıyla bizim tarihi bir görevimiz var" ifadelerini kullanmıştı. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Der, Kılıçdaroğlu'nun bu eleştirisini doğru bulduğunu belirterek, "Genel Başkanımızın bu sözüyle hareket ederek çalmadık kapı bırakmamazı gerekiyor. Bu söz doğrultusunda millete kendimizi derdimizi daha iyi anlatmamız lazım. Bunun için bu adımla yola çıkacak yeni yüzlere ihtiyaç var" dedi. Der, bu sözden yola çıkarak önümüzdeki günlerde Anadolu Yakasında bir ilçe belediyesi için başkan aday adaylığını açıklayabileceğini duyurdu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “yeteri kadar vatandaşın kapısını çalamadık” açıklaması, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der tarafından desteklendi. Der, seçim kazanmak için kapı çalmak gerektiğini belirtti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun, "yeterince kapı çalınmadığı" eleştirisine Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der de destek verdi. Der, "Genel Başkanımızın bu sözüyle hareket ederek çalmadık kapı bırakmamazı gerekiyor" dedi.

Kılıçdaroğlu, seçim sonrası yapılan analizlere yönelik olarak yaptığı konuşmada, "Yeteri kadar vatandaşın kapısını çalamadık. Kendi derdimizi anlatmak değil, onun derdini dinlemedik. Onun sorunlarını nasıl çözeceğimizi yeteri kadar anlatamadık. Dolayısıyla bizim tarihi bir görevimiz var" ifadelerini kullanmıştı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Der, Kılıçdaroğlu'nun bu eleştirisini doğru bulduğunu belirterek, "Genel Başkanımızın bu sözüyle hareket ederek çalmadık kapı bırakmamazı gerekiyor. Bu söz doğrultusunda millete kendimizi derdimizi daha iyi anlatmamız lazım. Bunun için bu adımla yola çıkacak yeni yüzlere ihtiyaç var" dedi.

Der, bu sözden yola çıkarak önümüzdeki günlerde Anadolu Yakasında bir ilçe belediyesi için başkan aday adaylığını açıklayabileceğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.