,, ,

ATA Ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek Dünya Çorumlular Konfederasyonunu ziyaret etti.

Siyaset 07.04.2023 - 21:10, Güncelleme: 07.04.2023 - 21:10 9511+ kez okundu.
 

ATA Ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek Dünya Çorumlular Konfederasyonunu ziyaret etti.

ATA Ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek Dünya Çorumlular Konfederasyonunu ziyaret etti.
Bugün ATA Ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek , 14 Mayıs seçimleri için saha çalışmaları kapsamında Dünya Çorumlular Konfederasyonu nu ziyaret etti.  Sevda Özbek yapmış olduğu ziyarete ; Türkiye İttifak Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Solak , Türkiye İttifak Partisi İstanbul İl Başkanı  Mustafa Remzi Solak ve Türkiye İttifak Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Bünyamin Akgöz ile birlikte katıldı.  ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı  Sevda Özbek , Dünya Çorumlular  Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş ve Genel Bşk Yrd'cıları ile verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.  Sevda Özbek , Dünya Çorumlular Konfederasyonuna yapmış oldukları ziyarete ilişkin; Dünya Çorumlular Konfederasyonunun , Türkiye ve Yurtdışı yapılanmaları ayrıca STK ların Türkiye’deki yapılanmaları ve yaşanılan sıkıntılar hakkındaki görüşmeden dolayı ziyadesiyle memnuniyet duyduklarını ifade etti.  Ziyaret sonunda Dünya Çorumlular Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş, ATA İttifakı  Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek’e ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ’a başarı diledi.
ATA Ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek Dünya Çorumlular Konfederasyonunu ziyaret etti.

Bugün ATA Ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek , 14 Mayıs seçimleri için saha çalışmaları kapsamında Dünya Çorumlular Konfederasyonu nu ziyaret etti.

  Sevda Özbek yapmış olduğu ziyarete ; Türkiye İttifak Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Solak , Türkiye İttifak Partisi İstanbul İl Başkanı  Mustafa Remzi Solak ve Türkiye İttifak Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Bünyamin Akgöz ile birlikte katıldı. 

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı  Sevda Özbek , Dünya Çorumlular  Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş ve Genel Bşk Yrd'cıları ile verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

Sevda Özbek , Dünya Çorumlular Konfederasyonuna yapmış oldukları ziyarete ilişkin; Dünya Çorumlular Konfederasyonunun , Türkiye ve Yurtdışı yapılanmaları ayrıca STK ların Türkiye’deki yapılanmaları ve yaşanılan sıkıntılar hakkındaki görüşmeden dolayı ziyadesiyle memnuniyet duyduklarını ifade etti. 

Ziyaret sonunda Dünya Çorumlular Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş, ATA İttifakı  Cumhurbaşkanı Adayı Yardımcısı Sevda Özbek’e ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ’a başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.