,, ,

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu Aşkı Bitti mi?’

Magazin 12.07.2023 - 17:44, Güncelleme: 12.07.2023 - 17:44 9599+ kez okundu.
 

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu Aşkı Bitti mi?’

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu Aşkı Bitti mi?’
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu , bir süredir aşk yaşayan ve evlilik haberi beklenen ünlü oyuncu çifttir. İkilinin birlikte çıktıkları tatillerden ve kutladıkları yıl dönümlerinden paylaştıkları fotoğraflar, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Ancak son günlerde ikilinin sosyal medya hesaplarında yaşanan bir değişiklik, ayrılık iddialarını gündeme getirdi. Aslıhan Gürbüz , Instagram ’da birlikte çekilen fotoğraflarını silip ünlü oyuncuyu engellerken; İsmail Hacıoğlu ise fotoğrafları kaldırmadı. Bu durum karşısında henüz ikiliden bir açıklama gelmedi. Ancak bazı kaynaklar, Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu ’nun ayrıldığını iddia etti. Çiftin sevenleri ise bu durumu sosyal medyada sorgulamaya başladılar. Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu’nun ayrılıp ayrılmadığı merak konusu olurken, ikilinin hayranları bu iddiaların doğru olmamasını umuyor. Ayrılık çanlarının çaldığı iddia edilen ilişkide resmi bir açıklama gelene kadar bu iddialar sadece spekülasyonlardan ibaret
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu Aşkı Bitti mi?’

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu , bir süredir aşk yaşayan ve evlilik haberi beklenen ünlü oyuncu çifttir. İkilinin birlikte çıktıkları tatillerden ve kutladıkları yıl dönümlerinden paylaştıkları fotoğraflar, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Ancak son günlerde ikilinin sosyal medya hesaplarında yaşanan bir değişiklik, ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

Aslıhan Gürbüz , Instagram ’da birlikte çekilen fotoğraflarını silip ünlü oyuncuyu engellerken; İsmail Hacıoğlu ise fotoğrafları kaldırmadı. Bu durum karşısında henüz ikiliden bir açıklama gelmedi. Ancak bazı kaynaklar, Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu ’nun ayrıldığını iddia etti. Çiftin sevenleri ise bu durumu sosyal medyada sorgulamaya başladılar.

Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu’nun ayrılıp ayrılmadığı merak konusu olurken, ikilinin hayranları bu iddiaların doğru olmamasını umuyor. Ayrılık çanlarının çaldığı iddia edilen ilişkide resmi bir açıklama gelene kadar bu iddialar sadece spekülasyonlardan ibaret

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.