,, ,

Aslı Enver Annelik Deneyimini Paylaştı: "Hayatım Kökünden Değişti"

Magazin 30.04.2024 - 11:49, Güncelleme: 30.04.2024 - 11:49 4979 kez okundu.
 

Aslı Enver Annelik Deneyimini Paylaştı: "Hayatım Kökünden Değişti"

Aslı Enver, annelikle değişen hayatını ve kızı Ela’ya adadığı zamanın mutluluğunu paylaşıyo
Ünlü oyuncu Aslı Enver , anne olduktan sonra hayatında yaşanan değişimi samimi bir şekilde anlattı. Kızı Ela 'ya tüm zamanını ayırdığını belirten Enver, yoğun çalışma temposunun ardından bu keyfi yaşadığını ifade etti. "Bütün Zamanımı Ela'ya Ayırıyorum" Geçtiğimiz yıl anne olan Aslı Enver , kızı Ela ile geçirdiği zamana büyük önem verdiğini vurguladı. Eskiden çok aktif çalışan biri olduğunu söyleyen Enver, şu anda o yıllarca çalışmasının "kaymağını" yediğini dile getirdi. Bu 1-2 senenin çok kıymetli olduğunu belirten Enver, her anını kızıyla geçirmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. "Hayatım Kökünden Değişti" Annelik deneyiminin hayatında köklü bir değişime yol açtığını da ifade eden Enver, eskisi gibi yoğun bir çalışma temposunun şu anda mümkün olmadığını söyledi. Kızı Ela'ya öncelik vermek istediğini belirten Enver, bu özel zamanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını açıkladı.
Aslı Enver, annelikle değişen hayatını ve kızı Ela’ya adadığı zamanın mutluluğunu paylaşıyo

Ünlü oyuncu Aslı Enver , anne olduktan sonra hayatında yaşanan değişimi samimi bir şekilde anlattı. Kızı Ela 'ya tüm zamanını ayırdığını belirten Enver, yoğun çalışma temposunun ardından bu keyfi yaşadığını ifade etti.

"Bütün Zamanımı Ela'ya Ayırıyorum"

Geçtiğimiz yıl anne olan Aslı Enver , kızı Ela ile geçirdiği zamana büyük önem verdiğini vurguladı. Eskiden çok aktif çalışan biri olduğunu söyleyen Enver, şu anda o yıllarca çalışmasının "kaymağını" yediğini dile getirdi. Bu 1-2 senenin çok kıymetli olduğunu belirten Enver, her anını kızıyla geçirmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

"Hayatım Kökünden Değişti"

Annelik deneyiminin hayatında köklü bir değişime yol açtığını da ifade eden Enver, eskisi gibi yoğun bir çalışma temposunun şu anda mümkün olmadığını söyledi. Kızı Ela'ya öncelik vermek istediğini belirten Enver, bu özel zamanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.