,, ,

Arzu Lastikci EYT Federasyonu Başkanı Oldu

Gündem 05.04.2023 - 15:02, Güncelleme: 05.04.2023 - 15:07 5567+ kez okundu.
 

Arzu Lastikci EYT Federasyonu Başkanı Oldu

Arzu Lastikci EYT Federasyonu Başkanı Oldu
EYT Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Arzu Lastikci Federasyon Başkanı Seçildi EYT FEDERASYONU Genel Başkanımız Sayın Gönül BORAN ÖZÜPAK 'ın CHP İstanbul 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olması sebebiyle görevinden istifa etmesi sonucu; Federasyon Yönetim Kurulu olarak alınan karara göre, İstanbul EYTSYDD Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Arzu LASTİKCİ Genel Başkanlığa getirilmiştir. EYT FEDERASYONU ve EYTSYD DERNEKLERİ olarak Kurucu ve Onursal Genel Başkanımız Sayın Gönül BORAN ÖZÜPAK 'ın bizlere örnek olup miras bıraktığı aynı şevk. aynı heyecan, azim, kararlılık ve dik duruş ile mağdurların çatısı ve sesi olmaya devam edeceğiz. Saygılarımızla; ŞENOL KURT Trakya eyt derneği yönetim kurulu başkanı, EYT FEDERASYONU Yönetim Kurulu Üyesi
Arzu Lastikci EYT Federasyonu Başkanı Oldu

EYT Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Arzu Lastikci Federasyon Başkanı Seçildi

EYT FEDERASYONU Genel Başkanımız Sayın Gönül BORAN ÖZÜPAK 'ın CHP İstanbul 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olması sebebiyle görevinden istifa etmesi sonucu;
Federasyon Yönetim Kurulu olarak alınan karara göre, İstanbul EYTSYDD Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Arzu LASTİKCİ Genel Başkanlığa getirilmiştir.
EYT FEDERASYONU ve EYTSYD DERNEKLERİ olarak Kurucu ve Onursal Genel Başkanımız Sayın Gönül BORAN ÖZÜPAK 'ın bizlere örnek olup miras bıraktığı aynı şevk. aynı heyecan, azim, kararlılık ve dik duruş ile mağdurların çatısı ve sesi olmaya devam edeceğiz.
Saygılarımızla;
ŞENOL KURT
Trakya eyt derneği yönetim kurulu başkanı,
EYT FEDERASYONU
Yönetim Kurulu Üyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.