,, ,

Artlife ajans 2. Şubesinin Muhteşem Açılışı

İş Dünyası 11.12.2022 - 20:54, Güncelleme: 11.12.2022 - 20:54 37849+ kez okundu.
 

Artlife ajans 2. Şubesinin Muhteşem Açılışı

Artlife ajans 2. Şubesinin Muhteşem Açılışı
Ünlü girişimci ve Goinvoke ceo su aynı zamanda Artlife Ajans ın sahibi Ahmet Muhammet Emrak ile iş insanı Hüseyin Üstün medya sektörüne dev bir girişim ile adım attı iş insanı Hüseyin Üstün Artlife Ajans ' a 52 milyon değerleme üzerinden yatırım yaptı. Yapılan yatırım ile 2.şube si istanbul mecidiyeköy açılan Artlife Ajans bir uygulama geliştirmeye hazırlanıyor.Bu uygulamada yapım sirketlerinin hem oyuncu secimi hemde prodüksiyon seçimi yapmasını kolaylaştırmayı amaçlıyorlar. Hâli hazırda aktif oldukları birçok dizi ve film çalışmalarıyla adını duyuran Artlife Ajans genç ve dinamik kadrosu ile yeni projeler almaya devam ediyor. Bu projeleri alırken de bünyesine proje ortakları Cansu Güney ve Operasyon müdürü Enes Emrak i alarak ekibini genişletmiş oldu. Girişime yatırım yapan diğer isimler ise Zafer Erdoğan ve Hamit Öztürk yönetim kurulu üyesi görevine atanarak şirket de projeler ve alınan kararların daha iyi kararlar ve projeler olacağına inanıyoruz diyerek açılışı yaptıla Haber: Görkem EMGEN
Artlife ajans 2. Şubesinin Muhteşem Açılışı

Ünlü girişimci ve Goinvoke ceo su aynı zamanda Artlife Ajans ın sahibi Ahmet Muhammet Emrak ile iş insanı Hüseyin Üstün medya sektörüne dev bir girişim ile adım attı iş insanı Hüseyin Üstün Artlife Ajans ' a 52 milyon değerleme üzerinden yatırım yaptı. Yapılan yatırım ile 2.şube si istanbul mecidiyeköy açılan Artlife Ajans bir uygulama geliştirmeye hazırlanıyor.Bu uygulamada yapım sirketlerinin hem oyuncu secimi hemde prodüksiyon seçimi yapmasını kolaylaştırmayı amaçlıyorlar.

Hâli hazırda aktif oldukları birçok dizi ve film çalışmalarıyla adını duyuran Artlife Ajans genç ve dinamik kadrosu ile yeni projeler almaya devam ediyor. Bu projeleri alırken de bünyesine proje ortakları Cansu Güney ve Operasyon müdürü Enes Emrak i alarak ekibini genişletmiş oldu.

Girişime yatırım yapan diğer isimler ise Zafer Erdoğan ve Hamit Öztürk yönetim kurulu üyesi görevine atanarak şirket de projeler ve alınan kararların daha iyi kararlar ve projeler olacağına inanıyoruz diyerek açılışı yaptıla

Haber: Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.