,, ,

Antalya'da Prestijli Ödül Töreni Yaklaşıyor: Antalya KÖK Ödülleri!

Gündem 05.02.2024 - 13:19, Güncelleme: 05.02.2024 - 13:19 3005+ kez okundu.
 

Antalya'da Prestijli Ödül Töreni Yaklaşıyor: Antalya KÖK Ödülleri!

Yeşilçam Medya’nın prestijli Antalya KÖK Ödülleri, kente değer katanları ödüllendiriyor. Tören, Antalya’nın tanıtımına katkı sağlıyor.
Antalya 'nın en prestijli ödül törenlerinden biri olan ve sektöründe başarılı iş insanlarını ödüllendiren Yeşilçam Medya Kente Önem Katanlar Ödül Töreni çok yakında! 21. Ödül Töreni ile Antalya'ya damgasını vuran Yeşilçam Medya, 22. törenini Antalya KÖK Ödülleri adıyla düzenleyecek. Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, törenin Antalya'ya ve Antalyalılara değer katmaya devam edeceğini söyledi. Antalya KÖK Ödülleri, kentin kalkınmasına katkıda bulunan, ekonomiye ve istihdama değer katan, sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkan ve Antalya'nın tanıtımına katkı sağlayan kişi ve kurumları ödüllendirmeyi amaçlıyor. Törenin tarihi ve yeri henüz netleşmedi, ancak Antalya'da büyük bir ilgiyle takip edileceği ve şehrin önemli isimlerini bir araya getireceği şimdiden belli. Antalya KÖK Ödülleri hakkında daha fazla bilgi için Yeşilçam Medya'nın resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.
Yeşilçam Medya’nın prestijli Antalya KÖK Ödülleri, kente değer katanları ödüllendiriyor. Tören, Antalya’nın tanıtımına katkı sağlıyor.

Antalya 'nın en prestijli ödül törenlerinden biri olan ve sektöründe başarılı iş insanlarını ödüllendiren Yeşilçam Medya Kente Önem Katanlar Ödül Töreni çok yakında!

21. Ödül Töreni ile Antalya'ya damgasını vuran Yeşilçam Medya, 22. törenini Antalya KÖK Ödülleri adıyla düzenleyecek. Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, törenin Antalya'ya ve Antalyalılara değer katmaya devam edeceğini söyledi.

Antalya KÖK Ödülleri, kentin kalkınmasına katkıda bulunan, ekonomiye ve istihdama değer katan, sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkan ve Antalya'nın tanıtımına katkı sağlayan kişi ve kurumları ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Törenin tarihi ve yeri henüz netleşmedi, ancak Antalya'da büyük bir ilgiyle takip edileceği ve şehrin önemli isimlerini bir araya getireceği şimdiden belli.

Antalya KÖK Ödülleri hakkında daha fazla bilgi için Yeşilçam Medya'nın resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.