,, ,

Antalya Valisi Hulusi Şahin Oldu

Siyaset 10.08.2023 - 09:36, Güncelleme: 10.08.2023 - 09:36 4945+ kez okundu.
 

Antalya Valisi Hulusi Şahin Oldu

Antalya Valisi Hulusi Şahin Oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın imzasıyla Resmi Gazete 'de yayımlanan kararname ile Antalya Valiliği görevine Hulusi Şahin atandı. Hulusi Şahin , 1971 yılında Ankara'da doğdu. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Şahin, 1994 yılında Aksaray Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Malatya Valiliği görevine atandı. Hulusi Şahin , evli ve 3 çocuk babasıdır. Antalya Valiliği görevine atanan Hulusi Şahin 'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Antalya Valisi Hulusi Şahin Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın imzasıyla Resmi Gazete 'de yayımlanan kararname ile Antalya Valiliği görevine Hulusi Şahin atandı.

Hulusi Şahin , 1971 yılında Ankara'da doğdu. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Şahin, 1994 yılında Aksaray Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Malatya Valiliği görevine atandı.

Hulusi Şahin , evli ve 3 çocuk babasıdır.

Antalya Valiliği görevine atanan Hulusi Şahin 'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.