,, ,

Antalya Ticaret Platformu Başarısı Plaketle Taçlandırıldı!

Gündem 23.02.2024 - 10:35, Güncelleme: 23.02.2024 - 10:38 3023+ kez okundu.
 

Antalya Ticaret Platformu Başarısı Plaketle Taçlandırıldı!

Antalya Ticaret Platformu, başarı plaketi ile onurlandırıldı. ATİP, Antalya’nın ticari ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunuyor.
Antalya Ticaret Platformu (ATİP), Antalya Porto Bela Otel'de düzenlenen bir akşam yemeği ile ödüllendirildi. Yemeğe, Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü de katıldı. Güzel bir akşam yemeğinin ardından, Yeşilçam Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Antalya Ticaret Platformu Genel Başkanı Avukat Rafet Aslan'a başarı plaketi takdim etti. Plaket töreninde konuşan Dr. Selçuk, ATİP'in Antalya'nın ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Selçuk, ATİP'in Antalya'nın kalkınmasında önemli bir rol oynadığını ve şehrin ticaretinin gelişmesine katkıda bulunduğunu söyledi. ATİP Genel Başkanı Avukat Rafet Aslan da plaketten dolayı teşekkür ederek, platformun Antalya'nın ticari ve ekonomik kalkınması için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Aslan, ATİP'in Antalya'nın tüm ilçelerinde faaliyet gösterdiğini ve şehrin tüm ticari paydaşlarını bir araya getirmeyi amaçladığını belirtti.
Antalya Ticaret Platformu, başarı plaketi ile onurlandırıldı. ATİP, Antalya’nın ticari ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunuyor.

Antalya Ticaret Platformu (ATİP), Antalya Porto Bela Otel'de düzenlenen bir akşam yemeği ile ödüllendirildi. Yemeğe, Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü de katıldı.

Güzel bir akşam yemeğinin ardından, Yeşilçam Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Selçuk, Antalya Ticaret Platformu Genel Başkanı Avukat Rafet Aslan'a başarı plaketi takdim etti.

Plaket töreninde konuşan Dr. Selçuk, ATİP'in Antalya'nın ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Selçuk, ATİP'in Antalya'nın kalkınmasında önemli bir rol oynadığını ve şehrin ticaretinin gelişmesine katkıda bulunduğunu söyledi.

ATİP Genel Başkanı Avukat Rafet Aslan da plaketten dolayı teşekkür ederek, platformun Antalya'nın ticari ve ekonomik kalkınması için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Aslan, ATİP'in Antalya'nın tüm ilçelerinde faaliyet gösterdiğini ve şehrin tüm ticari paydaşlarını bir araya getirmeyi amaçladığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.