,, ,

Ankara'da cinsel istismar sanığına 21 yıl 10 ay 15 gün hapis

Asayiş 18.07.2023 - 11:25, Güncelleme: 18.07.2023 - 11:25 4504+ kez okundu.
 

Ankara'da cinsel istismar sanığına 21 yıl 10 ay 15 gün hapis

Ankara'da cinsel istismar sanığına 21 yıl 10 ay 15 gün hapis
Ankara 'da küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen sanığa, 21 yıl 10 ay 15 gün hapis verildi. Ankara 21. Ağır Ceza Mahkemesi 'ndeki davanın karar duruşmasına tutuksuz sanık A.T. ve taraf avukatları katıldı. Savunması için söz verilen sanık A.T, suçlamaları reddederek beraat istedi. Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığın, "cebir ve tehdit kullanarak 12 yaşından küçük mağdurun cinsel istismarı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından toplam 21 yıl 10 ay 15 gün hapsine hükmetti. Sanık, hükümle birlikte tutuklandı. Kararın ardından duruşma salonunun önünde sanık ve mağdurun yakınları arasında arbede yaşandı. Taraflar, polis müdahalesiyle adliye dışına çıkarıldı.
Ankara'da cinsel istismar sanığına 21 yıl 10 ay 15 gün hapis

Ankara 'da küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen sanığa, 21 yıl 10 ay 15 gün hapis verildi.

Ankara 21. Ağır Ceza Mahkemesi 'ndeki davanın karar duruşmasına tutuksuz sanık A.T. ve taraf avukatları katıldı.

Savunması için söz verilen sanık A.T, suçlamaları reddederek beraat istedi.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığın, "cebir ve tehdit kullanarak 12 yaşından küçük mağdurun cinsel istismarı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından toplam 21 yıl 10 ay 15 gün hapsine hükmetti.

Sanık, hükümle birlikte tutuklandı.

Kararın ardından duruşma salonunun önünde sanık ve mağdurun yakınları arasında arbede yaşandı. Taraflar, polis müdahalesiyle adliye dışına çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.