,, ,

Ankara'da 20 ton sahte deterjan ele geçirildi

Gündem 31.10.2023 - 11:29, Güncelleme: 31.10.2023 - 11:29 2773+ kez okundu.
 

Ankara'da 20 ton sahte deterjan ele geçirildi

Ankara’da jandarma, sahte deterjan üreten bir iş yerine operasyon düzenledi ve 1 kişiyi gözaltına aldı.
Ankara 'da jandarma ekipleri 20 ton paketlenmiş sahte deterjan ve 500 litre asit ele geçirdi, 1 kişiyi gözaltına aldı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle ilçesi İvedik Organize Sanayi Bölgesi 'nde bulunan ve izinsiz faaliyet gösterdiği belirlenen bir iş yerinde sahte deterjan üretildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Alınan yasal izinlerin ardından iş yerine operasyon düzenleyen ekipler burada yaptıkları aramalarda, 20 ton paketlenmiş sahte deterjan ve 500 litre asite el koydu. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Ankara’da jandarma, sahte deterjan üreten bir iş yerine operasyon düzenledi ve 1 kişiyi gözaltına aldı.

Ankara 'da jandarma ekipleri 20 ton paketlenmiş sahte deterjan ve 500 litre asit ele geçirdi, 1 kişiyi gözaltına aldı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle ilçesi İvedik Organize Sanayi Bölgesi 'nde bulunan ve izinsiz faaliyet gösterdiği belirlenen bir iş yerinde sahte deterjan üretildiği bilgisi üzerine harekete geçti.

Alınan yasal izinlerin ardından iş yerine operasyon düzenleyen ekipler burada yaptıkları aramalarda, 20 ton paketlenmiş sahte deterjan ve 500 litre asite el koydu.

Operasyonda gözaltına alınan 1 kişinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.