,, ,

Ankara Seymenler Kulübü Başkanı, Yeni Diziye Tepki Gösterdi

Gündem 26.01.2024 - 16:01, Güncelleme: 26.01.2024 - 16:01 4111+ kez okundu.
 

Ankara Seymenler Kulübü Başkanı, Yeni Diziye Tepki Gösterdi

Ankara Seymenler Kulübü Derneği Başkanı Şerafettin Demir, yeni bir dizinin pavyon kültürünü öne çıkarmasını eleştirdi.
Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir , yeni yayınlanacak bir dizinin pavyon kültürünü ön plana çıkarmasından rahatsızlığını dile getirdi. Demir, yaptığı açıklamada, dizinin fragmanında pavyonda dans eden bir kadın görüntüsü verildiğini ve bu görüntünün dizinin reklamında da kullanıldığını söyledi. Dizinin yayınlanacağı kanalla aynı medya grubuna ait olan bir haber kanalının da aynı görüntüleri kullanarak dizinin reklamını yaptığını belirten Demir, dizinin henüz başlamadan ana karakterin giydiği elbisenin bir internet sitesinde satışa sunulduğunu ve aynı gün tükendiğini kaydetti. Demir, Ankara'da "pavyon dansları kursu" açıldığını ve kayıtların aynı gün dolduğunu belirterek, genç kızların bu kurslara özenip kayıt yaptırdığını söyledi. Pavyon kültürünün Ankara için övünülecek bir konu olmadığını vurgulayan Demir, "Ankara denilince akıllara pavyonun gelmesi bu başkentimiz için bir utançtır. Pavyonlar ahlaki düşüklüğün, kadın sömürüsünün, mafyalaşmanın, çürümüşlüğün merkezleridir." dedi. Demir, dizilerle filmlerle pavyon kültürünü ön plana çıkarıp özendirecek başka şey bulamayan zihniyeti eleştirerek, "Milli Mücadelenin merkezi olan Ankaramızın pavyon kültürü ile değil, bir ülkenin kurtuluşu ve cumhuriyetimizin kuruluşunun en önemli unsuru olan seymenlik kültürü ile anılmasını istiyorum." ifadelerini kullandı. Demir, dizinin yayınlanmasını engellemek için yasal yollara başvuracağını da sözlerine ekledi.
Ankara Seymenler Kulübü Derneği Başkanı Şerafettin Demir, yeni bir dizinin pavyon kültürünü öne çıkarmasını eleştirdi.

Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir , yeni yayınlanacak bir dizinin pavyon kültürünü ön plana çıkarmasından rahatsızlığını dile getirdi.

Demir, yaptığı açıklamada, dizinin fragmanında pavyonda dans eden bir kadın görüntüsü verildiğini ve bu görüntünün dizinin reklamında da kullanıldığını söyledi. Dizinin yayınlanacağı kanalla aynı medya grubuna ait olan bir haber kanalının da aynı görüntüleri kullanarak dizinin reklamını yaptığını belirten Demir, dizinin henüz başlamadan ana karakterin giydiği elbisenin bir internet sitesinde satışa sunulduğunu ve aynı gün tükendiğini kaydetti.

Demir, Ankara'da "pavyon dansları kursu" açıldığını ve kayıtların aynı gün dolduğunu belirterek, genç kızların bu kurslara özenip kayıt yaptırdığını söyledi.

Pavyon kültürünün Ankara için övünülecek bir konu olmadığını vurgulayan Demir, " Ankara denilince akıllara pavyonun gelmesi bu başkentimiz için bir utançtır. Pavyonlar ahlaki düşüklüğün, kadın sömürüsünün, mafyalaşmanın, çürümüşlüğün merkezleridir." dedi.

Demir, dizilerle filmlerle pavyon kültürünü ön plana çıkarıp özendirecek başka şey bulamayan zihniyeti eleştirerek, "Milli Mücadelenin merkezi olan Ankaramızın pavyon kültürü ile değil, bir ülkenin kurtuluşu ve cumhuriyetimizin kuruluşunun en önemli unsuru olan seymenlik kültürü ile anılmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Demir, dizinin yayınlanmasını engellemek için yasal yollara başvuracağını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.