,, ,

Ankara Şehircilik Bienali, Kentsel Dönüşüme Yön Verecek

Gündem 09.11.2023 - 11:43, Güncelleme: 09.11.2023 - 11:43 2945+ kez okundu.
 

Ankara Şehircilik Bienali, Kentsel Dönüşüme Yön Verecek

Ankara Şehircilik Bienali, kentin dönüşümü ve şehircilik kültürünün zenginleşmesi için kapılarını aralıyor
Ankara 'nın kentsel dönüşümü ve şehircilik kültürünün zenginleşmesi adına 13 Kasım 2023 tarihinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi , Ankara Kent Konseyi ve Ankara Ticaret Odası 'nın işbirliğiyle İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı tarafından organize edilen Ankara Şehircilik Bienali, kentin dokusunu ve geleceğini şekillendirecek önemli bir etkinlik olarak kapılarını aralıyor. Türkiye’de ilk şehircilik bienali Ankara’da düzenleniyor Ankara’nın kalbi olarak nitelendirilen Gençlik Parkı girişinde bulunan Ankara Kent Konseyi binasında gerçekleşecek olan açılış töreni, 15.30’da başlayacak ve tüm Ankaralıların katılımına açık olacak. Kentin gelişimine katkı sağlayacak bienalin açılış konuşmalarının ardından, katılımcıları enstrümantal rock müziğinin eşlik ettiği kokteylde bir araya getirerek bienalin hikayesi anlatılacak. Etkinlik, şehircilik alanında yapılan atılımları ve geleceğe yönelik planlamaları ele alacak. Bienal, kentin tarihi, kültürel dokusu ve gelecek vizyonu üzerine fikir alışverişinde bulunacak, ayrıca pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ankara Şehircilik Bienali’nin ayrıntılarına daha fazla bilgi edinmek isteyenler bienalin resmi web sitesinden detaylara ulaşabilecek.
Ankara Şehircilik Bienali, kentin dönüşümü ve şehircilik kültürünün zenginleşmesi için kapılarını aralıyor

Ankara 'nın kentsel dönüşümü ve şehircilik kültürünün zenginleşmesi adına 13 Kasım 2023 tarihinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi , Ankara Kent Konseyi ve Ankara Ticaret Odası 'nın işbirliğiyle İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı tarafından organize edilen Ankara Şehircilik Bienali, kentin dokusunu ve geleceğini şekillendirecek önemli bir etkinlik olarak kapılarını aralıyor.


Türkiye’de ilk şehircilik bienali Ankara’da düzenleniyor


Ankara’nın kalbi olarak nitelendirilen Gençlik Parkı girişinde bulunan Ankara Kent Konseyi binasında gerçekleşecek olan açılış töreni, 15.30’da başlayacak ve tüm Ankaralıların katılımına açık olacak. Kentin gelişimine katkı sağlayacak bienalin açılış konuşmalarının ardından, katılımcıları enstrümantal rock müziğinin eşlik ettiği kokteylde bir araya getirerek bienalin hikayesi anlatılacak.

Etkinlik, şehircilik alanında yapılan atılımları ve geleceğe yönelik planlamaları ele alacak. Bienal, kentin tarihi, kültürel dokusu ve gelecek vizyonu üzerine fikir alışverişinde bulunacak, ayrıca pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Ankara Şehircilik Bienali’nin ayrıntılarına daha fazla bilgi edinmek isteyenler bienalin resmi web sitesinden detaylara ulaşabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.